Κέρδισε 10 ταυτότητες Pet.ScanIT.gr

Η απαραίτητη διαδραστική ταυτότητα για το αγαπημένο σου κατοικίδιο.

Θέλεις να νιώθεις ότι το αγαπημένο σου ζωάκι θα είναι ασφαλές ακόμα και στην περίπτωση που χαθεί; Η λύση είναι να δημιουργήσεις ένα πλήρες και άμεσα ανανεώσιμο προφίλ για το κατοικίδιό σου, το οποίο θα έχει συνέχεια πάνω του χάρη στην πρωτοποριακή ταυτότητα Pet.ScanIT.gr –που πλέον κυκλοφορεί σε δύο νέα σούπερ χρώματα (μεταλλικό φούξια και μαύρο)!

Η εταιρεία ScanIT 4Experience και το i-TECH4u σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μια από τις 10 ταυτότητες κατοικίδιων (συνολικής αξίας €69) χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

 

Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση:

1. Πάτησε «Like» στη fan page του Pet.SCANIT.gr στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

2. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στo tab του διαγωνισμού.

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14/01/2013 στις 12:00 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία!

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u και την ScanIT 4Experience.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά με τον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως δύο συμμετοχές).Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2012 έως 14 Ιανουαρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Οι 10 νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 14 Ιανουαρίου 2013.Οι 10 νικητές κερδίζουν από μια διαδραστική ταυτότητα κατοικίδιων Pet.ScanIT.gr, συνολικής αξίας €69, προσφορά της εταιρείας ScanIT 4Experience.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί του, οι διοργανωτές δικαιούνται να προσφέρουν το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u και την ScanIT 4Experiece. Το i-TECH4u και η ScanIT 4Experience δεν αποκαλύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα