iStorm: οι ειδικοί στην Apple

Όλος ο κόσμος της Apple, συγκεντρωμένος σε ένα κατάστημα!

Τα προϊόντα της Apple, χωρίς αμφιβολία, ακόμα και για όσους δεν ασχολούνται φανατικά με την τεχνολογία, αποτελούν συνώνυμο της καινοτομίας, της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Το iPhone, το iPad, το iPod και οι Mac

έχουν αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε, παρέχοντας απαράμιλλη ευκολία, δυνατότητες, απόδοση και λειτουργικότητα.

 

iStorm: Ποιότητα και εξυπηρέτηση

Ο ιδανικός προορισμός για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της Apple, είναι τα καταστήματα iStorm, που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, στην Λεωφόρο Κηφισού, στο Αιγάλεω.

Το iStorm, είναι το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple –Apple Premium Reseller Store– που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να μεταφέρει τους Έλληνες επαγγελματίες και ιδιώτες στο μαγικό κόσμο της Apple μέσα από μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και ικανοποίησης αναγκών τους. Το iStorm ανήκει στον Όμιλο Quest, έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους της χώρας στον τομέα της τεχνολογίας, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά. Λειτουργεί σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας που θέτει η Apple για τα καταστήματά της και αντανακλά την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design που έχουν κάνει τα Apple Stores μοναδικά σε όλο τον κόσμο.

 

Όλα τα προϊόντα της Apple

Στο iStorm μπορεί κάποιος να βρει συγκεντρωμένο όλον τον κόσμο της Apple: Από τους εντυπωσιακούς επιτραπέζιους «όλα σε ένα» υπολογιστές iMac, τα νέα φορητά MacBook Pro με την εκθαμβωτική οθόνη Retina και τα εξαιρετικά κομψά υπερφορητά MacBook Air, μέχρι την πλήρη σειρά iPod, το iPhone 4S, το νέο iPad, με τις χιλιάδες εφαρμογές, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από θήκες, τσάντες, αξεσουάρ , ηχεία και περιφερειακά. Εδώ, μπορεί κάποιος να βρει πρώτα τα νέα μοντέλα που ανακοινώνει η Apple, αλλά και τα πιο μοντέρνα και μοναδικά αξεσουάρ, που έχουν κατακτήσει τους Apple fans σε όλον τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα είναι σε λειτουργία για δοκιμή, ενώ οι «Apple experts» που στελεχώνουν το κατάστημα είναι πάντα διαθέσιμοι για βοήθεια, καθοδήγηση, συμβουλές και ιδέες.

 

Δωρεάν Σεμινάρια

Στα καταστήματα iStorm θα έρθει κανείς και θα ξανάρθει, όχι μόνο για να αγοράσει ή να δει ένα νέο προϊόν, αλλά γιατί είναι το μοναδικό σημείο της πόλης όπου μπορεί να παρακολουθήσει Δωρεάν Σεμινάρια, για να ενημερωθεί, να λύσει τις απορίες του και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από τα προϊόντα Apple, είτε είναι αρχάριος, είτε έμπειρος χρήστης. Βέβαια για όποιον το προτιμά παρέχονται και «ιδιαίτερα» μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

 

Service

Επίσης εδώ μπορεί κάποιος να ζητήσει τεχνικές συμβουλές, ή να φέρει ένα προϊόν για επισκευή, καθώς τα καταστήματα λειτουργούν ως σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης

Keywords
Τυχαία Θέματα