Η χαρά των αριθμών: iOS συσκευές και App Store

Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η Apple.

Νέα στοιχεία για την πορεία των iOS συσκευών και του App Store έδωσε στη δημοσιότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple. Μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, λοιπόν, η εταιρεία

είχε πουλήσει 400 εκατομμύρια iOS συσκευές παγκοσμίως (με τη Google να έχει ξεπεράσει τις 500 εκ. ενεργοποιήσεις Android συσκευών).

Παράλληλα, οι εξαιρετικές επιδόσεις του iPad συνεχίζονται. Το tablet της Apple κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό του από το 62% της παγκόσμιας αγοράς στο 68% μέσα σε έναν χρόνο, ενώ το 91% της κίνησης στο web από tablets, προέρχεται από το iPad. Μιας και το Android μοιάζει να δυσκολεύεται στον χώρο των tablets, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι καταναλωτές στην έλευση των πρώτων tablets με Windows 8.

Όσο για το App Store, ο Tim Cook ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή διαθέτει 700.000 εφαρμογές, με τις 250.000 από αυτές να είναι σχεδιασμένες ειδικά για το iPad. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο βέβαια είναι πως το 90% του συνόλου των εφαρμογών κατεβάζεται κάθε μήνα, ενώ κάθε πελάτης της Apple χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο 100 εφαρμογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα