i-bank Mobile Banking

“Smart” υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο από την Εθνική Τράπεζα.

Αν είσαι κάτοχος smartphone, αξιοποίησε τώρα τις δυνατότητες της εφαρμογής i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, που σου επιτρέπει να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές με ένα άγγιγμα. Το Mobile Banking προσφέρει:

Ταχύτητα:

Πληροφόρηση και συναλλαγές σε ελάχιστο χρόνο.

Ευελιξία: Τραπεζική εξυπηρέτηση οπουδήποτε, οποτεδήποτε, 24ώρες το 24ωρο, ακόμη και «εν κινήσει».

Ασφάλεια: Οι συναλλαγές μέσω του smartphone σου, διασφαλίζονται με το ίδιο επίπεδο και τα μέτρα ασφάλειας που παρέχονται και στο Internet Banking, δεδομένου ότι η τεχνολογία αυτή επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μέσω του πρωτοκόλλου ασφαλούς επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer). Επιπλέον, δεν αποθηκεύεται καμία πληροφορία στο κινητό σου τηλέφωνο.

Οικονομία: Με τη χρήση του Mobile Banking πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου οικονομικά αφού δεν υπάρχουν χρεώσεις για την εγκατάσταση της εφαρμογής i-bank Mobile Banking. Επιπλέον, ισχύουν μόνο οι χρεώσεις χρήσης του δικτύου του παρόχου, καθώς και οι προμήθειες που εφαρμόζονται στο Ιnternet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Σε περίπτωση που δεν είσαι χρήστης των υπηρεσιών i-bank της Εθνικής Τράπεζας και θέλεις να αξιοποιήσεις τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Mobile Banking, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα Κατάστημα της τράπεζας, για να υπογράψεις την αίτηση και τη σύμβαση και να παραλάβεις τους κωδικούς σου, καθώς και τη συσκευή i-code. Έτσι, θα διασφαλίσεις την ενιαία πρόσβασή σου σε πληροφορίες και συναλλαγές μέσω Ιnternet και τηλεφώνου, με την ασφάλεια i-bank που «υπογράφεται» μοναδικά, για κάθε συναλλαγή σου, με έναν κωδικό μιας χρήσης i-code.

Οι τύποι των συσκευών που υποστηρίζονται, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.nbg.gr/ibank/mobilebanking.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MOBILE BANKING

Ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις δέκα τελευταίες κινήσεις των συνδεδεμένων λογαριασμών, καθώς και των πιστωτικών καρτών.Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς σου ή τρίτων στην Εθνική Τράπεζα.Εξόφληση λογαριασμών εταιρειών: ΔΕΗ, ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone.Πληρωμή πιστωτικών καρτών Εθνικής Τράπεζας.Εντοπισμός των δέκα πλησιέστερων σε εσένα Καταστημάτων ή ATM της Εθνικής Τράπεζας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εθνική Τράπεζα στα τηλέφωνα:

181818 (από Ελλάδα)+302104848484 (από εξωτερικό)

 

*Τα BlackBerry™, RIM®, Research In Motion™, SecureType®, SurePress™ και τα σχετικά εμπορικά σήματα, ονόματα και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία της Research In Motion Limited και έχουν καταχωρηθεί ή/και χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ και σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Χρήση υπό άδεια από τη Research In Motion Limited. Η εταιρεία Apple, το λογότυπο Apple, τα iPod, iPod touch και iTunes είναι σήματα της Apple Inc. κατοχυρωμένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Το Apple Store είναι σήμα υπηρεσιών της Apple Inc.

Keywords
Αναζητήσεις
ibank εθνικης για blackberry
Τυχαία Θέματα