Εκτυπωτές laser της Epson σε ανταγωνιστικές τιμές

13:07 7/2/2014 - Πηγή: i-TECH4U

Από τους κορυφαίους στην «ταχεία εκτύπωση διπλής όψης».

Δελτίο Τύπου

Laser εκτυπωτές ιδανικοί για απαιτητικούς χρήστες που χρειάζονται υψηλή παραγωγικότητα. Και οι δύο σειρές WorkForce AL-M200 και AL-M300, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αξιοπιστία στις επιχειρήσεις με ανάγκες εκτυπώσεων μεγάλων όγκων μονόχρωμων εγγράφων σε υψηλές ταχύτητες.

Και τώρα σε εξαιρετικές τιμές λιανικής, όπως:

Workforce AL-M200DN: 99€Workforce AL-M300D: 169Workforce AL-M300DN: 199€Workforce AL-MX200DNF: 269€

Σειρά WorkForce AL-M200

Οι εκτυπωτές

WorkForce AL-M200DN και το πολυμηχάνημα με φαξ WorkForce AL-M200DNF προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος κτήσης για την κατηγορία τους και με τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, τη γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης 30 σελίδων ανά λεπτό και τον μεγάλο κύκλο λειτουργίας 30.000 σελίδων, αποτελούν ιδανική λύση για τη μικρομεσαία επιχείρηση.

Η ευκολία χρήσης τους και η φιλική στο χρήστη αλλαγή στις φύσιγγες γραφίτη, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκεντρώνονται στην εργασία τους αντί να σπαταλούν το χρόνο τους στη συντήρηση.

Σειρά WorkForce AL-M300

Η σειρά Workforce AL-M300 διαθέτει όχι μόνο τους υψηλότερους κύκλους λειτουργίας στην κατηγορία της,[1] – 100.000 σελίδες – αλλά προσφέρει και ταχύτητα εκτύπωσης πρώτης σελίδας μόλις 5,5 δευτερόλεπτα (επίσης την υψηλότερη στην κατηγορία της).

Η σειρά AL-M300 αποτελείται από τα μοντέλα AL-M300D και AL-M300DN και διαθέτει υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 σελίδες ανά λεπτό, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης ως standard και βέλτιστο κόστος λειτουργίας με φύσιγγες γραφίτη μεγάλης απόδοσης (10.000 σελίδες).

Επίσης, το μοντέλο AL-M300DN, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες διασύνδεσης στο γραφείο, χάρη στη Gigabit Ethernet συνδεσιμότητα και στην εφαρμογή Epson iPrint[2]. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphone και υπολογιστές tablet εντός του γραφείου.


[1] Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει τον μέσο όρο απόδοσης ESAT/FSOT από τη δοκιμή κατηγορίας γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο μονής/διπλής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/testing

[2] Τα smartphone και οι υπολογιστές tablet που χρησιμοποιούνται πρέπει να συνδέονται σε δίκτυο Wi-Fi εντός ίδιου υποδικτύου με τον εκτυπωτή που διαθέτει τη δυνατότητα Epson iPrint. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epsonconnect.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα