Δωροπροτάσεις από την Cosmodata

Desktops, laptops και tablet σε σούπερ τιμές.

EXPERT PC STUDENTS PERFORMANCE

Οι solid state δίσκοι προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα σου και κορυφαίες ταχύτητες. Οι σκληροί δίσκοι προσφέρουν άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Και το Expert PC Student Performance

καταφέρνει να συνδυάσει τα καλύτερα από δύο κόσμους: έναν SSD 120GB και έναν HDD 500GB. Πρόσθεσε στα παραπάνω τον επεξεργαστή Intel Core i3-3220, την κάρτα γραφικών GeForce GT620 1GB, τα 4GB RAM και τα τρία χρόνια εγγύηση και θα καταλάβεις γιατί το θεωρούμε ένα σύστημα που σ’ αυτή την τιμή είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο.

Τιμή €469

FUJITSU LIFEBOOK AH532

Αναζητούσες ένα notebook υψηλών επιδόσεων αλλά σε πολύ χαμηλή τιμή; Μόλις το βρήκες! Το Fujitsu Lifebook AH532 είναι ο οικονομικότερος φορητός υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Core i3 νέας γενιάς της ελληνικής αγοράς και θα το βρεις αποκλειστικά στην Cosmodata. Διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB, LED οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση 1366x768 pixels, 4GB DDR3 RAM, HD webcam, έξοδο HDMI και είναι πλήρες από πλευράς συνδεσιμότητας. Έρχεται με FreeDOS OS και μπορείς, φυσικά, στη συνέχεια να εγκαταστήσεις το λειτουργικό σύστημα της προτίμησής σου.

Τιμή €399

INTENSO INTAB 8

Επώνυμο Android tablet, πιο προσιτό από ποτέ! Παρόλο που το Intab 8 της εταιρείας Intenso κοστίζει μόλις €119, η ποιότητα κατασκευής του θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Η διαγώνιος της οθόνης του είναι 8 ίντσες, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 11 χιλιοστά. Στην πρόσοψη φιλοξενείται μια κάμερα ανάλυσης 2MP για κλήσεις βίντεο και η εσωτερική μνήμη των 8GB μπορεί να επεκταθεί με την χρήση καρτών microSD, για να μη νιώθεις κανέναν περιορισμό από πλευράς αποθηκευτικού χώρου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich (4.0) είναι ήδη διαθέσιμη και μπορείς να την κατεβάσεις απ’ το επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρείας (www.intenso.de).

Τιμή €119

EXPERT PC HI-TECH IVY

Ένας desktop ηλεκτρονικός υπολογιστής που το όνομά του τα λέει όλα: πραγματικά Hi-Tech! Βλέπεις η Cosmodata φρόντισε να εφοδιάσει τον συγκεκριμένο H/Y με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-3570 (Ivy Bridge), 8GB ταχύτατης DDR3 RAM, σκληρό δίσκο 500GB S-ATA III, 4 θύρες USB 3.0 και 6 θύρες USB 2.0. Το Hi-Tech Ivy διαθέτει επίσης οδηγό DVD (ανάγνωσης/εγγραφής) εξόδους DVI και HDMI και καλύπτεται από τρία ολόκληρα χρόνια εγγύηση.

Τιμή €499

HP MINI 200-4200EV

Το netbook Mini 200-4200EV της HP αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται μεγάλη αυτονομία και απόλυτη φορητότητα, χωρίς ωστόσο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στην «καρδιά» του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Atom N2600 χρονισμένος στα 1.6GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB RAM και σκληρό δίσκο 320GB που θα καλύψει τις αποθηκευτικές σου ανάγκες. «Τρέχει» Windows 7 Starter και πάνω απ’ την οθόνη των 10,1 ιντσών θα βρεις μια webcam για χρήση με όλες τις εφαρμογές instant messaging –και όχι μόνο.

Τιμή €294

Διάθεση Cosmodata, 211-1038000, www.cosmodata.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα