devolo dLAN 500 AVtriple+ Starter Kit

Powerline adapter για να είσαι... τρεις φορές καλά δικτυωμένος.

Θέλεις να έχεις πάντα αξιόπιστη, σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο Internet σε όλο το σπίτι σου και όχι μέχρι εκεί που φτάνει το σήμα του ασύρματου router σου; Ο devolo dLAN 500 AVtriple+ είναι ο μοναδικός powerline adapter με 500 Mbps ταχύτητα και τρείς θύρες Gigabit Ethernet και φιλοδοξεί να γίνει το δημοφιλέστερο προϊόν για κάθε σαλόνι. Κι αυτό, γιατί δημιουργεί εύκολα και απλά ένα οικιακό δίκτυο που φτάνει κυριολεκτικά

παντού, αξιοποιώντας το δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος!

Επιπλέον, χάρη στις τρεις θύρες Gigabit Ethernet, μπορείς να συνδέσεις στο Internet ταυτόχρονα, από τον ίδιο adapter, έως και τρεις συσκευές (παιχνιδομηχανή, τηλεόραση, media players κ.λπ.) ενώ παράλληλα ο υπολογιστής σου και το ηλεκτρονικό σύστημα ψυχαγωγίας μπορούν να είναι μόνιμα συνδεδεμένα μεταξύ τους με ταχύτητες έως και 500 Mbps, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια –χωρίς το χάος των καλωδίων που θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσεις υπό άλλες συνθήκες.

O devolo dLAN 500 AVtriple+ λειτουργεί σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε σπίτι (και σε τριφασικό ρεύμα) και χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, δεν χάνεται καμία παροχή ρεύματος. Παρέχει ασυναγώνιστα υψηλές ταχύτητες σε απόσταση τριακοσίων μέτρων και, φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την αυτόματη κρυπτογράφηση 128 bit που εγγυάται υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το Starter Kit περιλαμβάνει δύο τεμάχια.

Παρακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με τους προσαρμογείς Powerline Adapter της devolo στα ελληνικά, κάνοντας κλικ εδώ.

Δες επίσης τα σημεία μεταπώλησης των συσκευών της devolo σε αυτό το link.

Διάθεση devolo Ελλάς, 22210-84387, www.devolo.gr Τιμή €159,90

Keywords
Τυχαία Θέματα