Χριστουγεννιάτικα μουσικά event από την HP και τη Universal στο Athens Metro Mall

Παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορείς να ενημερωθείς για τα μοναδικά προϊόντα της HP.

Δελτίο Τύπου

H HP και η Universal Music Group, η μεγαλύτερη εταιρεία μουσικού περιεχομένου στον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια σειρά μουσικών συναυλιών με Έλληνες καλλιτέχνες από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 28 Δεκεμβρίου, στο Athens Metro Mall.

Στο

περίπτερο της HP, από 18 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη νέα σειρά consumer PCs με Microsoft® Windows® 8 και να μάθουν περισσότερα για την πλατφόρμα HP Connected Music. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής ένα νέο τρόπο να απολαύσουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, παρέχοντας αποκλειστικό υλικό αλλά και πρόσβαση στην ασυναγώνιστη λίστα διεθνών καλλιτεχνών της Universal Music.

Μετά το τέλος των έξι συναυλιών από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σαμπάνης και οι Professional Sinnerz, πέντε τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον καλλιτέχνη της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

20 Δεκεμβρίου: Δήμος Αναστασιάδης

27 Δεκεμβρίου: Professional Sinnerz – Ηλίας Βρεττός

28 Δεκεμβρίου: Κωνσταντίνος Αργυρός – Ελευθερία Ελευθερίου

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.30, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, μπροστά στη στάση μετρό Αγίου Δημητρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα