NESCAFÉ Dolce Gusto

Συλλεκτικές συσκευασίες δώρου από τις αγαπημένες μας μηχανές.

Η NESCAFÉ Dolce Gusto πρωτοπορεί ακόμα μία φορά και μας ξαφνιάζει ευχάριστα δημιουργώντας νέες συλλεκτικές συσκευασίες δώρου των αγαπημένων μας μηχανών πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ Dolce Gusto! Το πρωτοποριακό design των συσκευασιών δώρου διαθέτει έναν premium αλλά και fun χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα με αυτό των μηχανών NESCAFÉ Dolce Gusto,

καθώς και πλούσια δώρα για να επιβραβεύσεις τους ανθρώπους που αγαπάς ή ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάθε συσκευασία περιέχει:

Μια μηχανή NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo ή Genio

Τόσο η μικρή Piccolo όσο και η παραπάνω από αυτόματη Genio μοιράζονται την υψηλή τεχνολογία στα 15 bar για να παράγουν ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ ή άλλου ροφήματος.

Τρεις συσκευασίες απολαυστικών ροφημάτων

Freddo Cappuccino, Espresso Buondi ή Cappuccino; Οι τρεις συσκευασίες απολαυστικών ροφημάτων που θα βρεις σε κάθε πακέτο θα ικανοποιήσουν όλους τους λάτρεις του καφέ και σου δίνουν μια πρώτη ιδέα για την εξαιρετική ποιότητατης μεγάλης ποικιλίας ροφημάτων NESCAFÉ Dolce Gusto!

Ένα γυάλινο ποτήρι Latte Macchiato

Οι λάτρεις του Latte Macchiato θα εκτιμήσουν πραγματικά αυτό το ποτήρι, αφού έχει κατασκευαστεί ειδικά για να φανερώνει τα πολλαπλά στρώματα καφέ και γάλακτος του ροφήματος. Απλά εντυπωσιακό!

Όλα αυτά είναι όμορφα συσκευασμένα στην ιδανική για δώρο συσκευασία της NESCAFÉ Dolce Gusto, η οποία διαθέτει ακόμα και ειδικό καρτελάκι για να αναγράψεις τον παραλήπτη του δώρου και τις ευχές σου προς αυτόν/αυτή! Αναζήτησε τις συλλεκτικές συσκευασίες NESCAFÉ Dolce Gusto σε όλα τα καταστήματα σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη, σε τιμή έκπληξη και για περιορισμένο αριθμό συσκευασιών.

DOLCE WISHES

Θέλεις και εσύ να κερδίσεις μία από τις συλλεκτικές συσκευασίες δώρου της NESCAFÉ Dolce Gusto; Μπορείς να μπεις στη σελίδα της στο Facebook, www.facebook.com/NescafeDolceGustoGreece, να στείλεις στους φίλους σου μέσω του νέου application μία από τις ιδιαίτερες και έξυπνες κάρτες που η NESCAFÉ Dolce Gusto σου προτείνει, και να μπεις στην κλήρωση για τις τρεις συλλεκτικές συσκευασίες δώρου που κληρώνονται κάθε εβδομάδα! Είναι βέβαιο πως θα το διασκεδάσεις πολύ και θα μείνεις αξέχαστος στους φίλους σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα