The Sims 3: Diesel Stuff

Το Stuff Pack που θα τονώσει το στιλ σου.

Όποιος δεν ζούσε σε σπηλιά τα τελευταία χρόνια, αποκλείεται να αγνοεί το Sims, την εξομοίωση της ανθρώπινης καθημερινότητας , με πρωτότυπο δημιουργό τον πασίγνωστο game designer Will Wright. Η τελευταία έκδοση του, το Sims 3, έχει προσθέσει ίσως τα περισσότερα expansions που έχουμε δει ποτέ σε τίτλο για

ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι οι δυνατότητες για παραμετροποίηση των περιπετειών μας στο παιχνίδι, είναι πραγματικά ατελείωτες! Ένας απίστευτος όγκος από σπίτια, διακοσμητικά, έπιπλα, ρούχα, κατοίκους, προορισμούς, καριέρες, αυτοκίνητα, αξεσουάρ και μηχανήματα, είναι διαθέσιμος για να φέρεις τον κόσμο του παιχνιδιού ακριβώς στα μέτρα σου. Ως γνήσιο pop φαινόμενο, η σειρά των Sims έχει αναρίθμητους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι καταναλώνουν ουκ ολίγες «εργατοώρες» μπροστά στην οθόνη, καθοδηγώντας ως άλλοι θεοί τις μοίρες των χαρακτήρων τους στους εικονικούς κόσμους του παιχνιδιού.

 

GIVE ME MORE STUFF

Τα πρόσθετα του Sims 3 προαπαιτούν την ύπαρξη του πρωτότυπου παιχνιδιού, συνεπώς για να εγκαταστήσεις οποιοδήποτε expansion ή stuff pack, θα πρέπει να διαθέτεις στον υπολογιστή σου και το αρχικό παιχνίδι. Τα expansions είναι γενικά μεγάλες προσθήκες, αφού εκτός από τα επιπρόσθετα αντικείμενα, συνήθως μετατρέπουν ή προσθέτουν πράγματα στο gameplay του αρχικού παιχνιδιού. Τα stuff packs από την άλλη, απλώς προσθέτουν αντικείμενα (συνήθως γύρω στα 60), χωρίς να επηρεάζουν την λειτουργία του παιχνιδιού σου, όποιο expansion ή έκδοση και να διαθέτεις.

 

TRENDY SIMS

Έπειτα από γκάλοπ που διενήργησε το επίσημο site των Sims 3, το κοινό αποφάσισε ότι το νέο πακέτο αντικειμένων θα έπρεπε να είναι αυτό του ιταλικού lifestyle κολοσσού της Diesel. Είναι το δεύτερο μικρότερο πακέτο μετά το Fast Lane Stuff, και προσθέτει κατά κύριο λόγο ρούχα, όπως εξάλλου αυτό αναμενόταν. Όμως, τι ρούχα! Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που ένα stuff pack φέρει την υπογραφή μιας πασίγνωστης lifestyle εταιρείας, η οποία και φρόντισε να «δανείσει» στους Sims jeans, μπλούζες, T-shirts, παπούτσια και εσώρουχα από την τελευταία της κολεξιόν. Εκτός από τα ρούχα, τα οποία είναι μοιρασμένα σε ανδρικά και γυναικεία, υπάρχουν και unisex αντικείμενα, όπως επιφάνειες, καθρέπτες, καναπέδες, πολυθρόνες και φωτιστικά, τα οποία φέρουν φυσικά την αισθητική υπογραφή της εταιρείας. Από εδώ και στο εξής, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος των Sims σου θα είναι πιο στιλάτος από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα