Sony VAIO Tap 20: φρέσκια προσέγγιση στους οικιακούς υπολογιστές

13:13 3/9/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Ηλεκτρονικός υπολογιστής για όλη την οικογένεια με οθόνη multi-touch.

Δελτίο Τύπου

Τώρα, όλοι μπορούν να μοιράζονται τις συναρπαστικές εμπειρίες τους, από τα μέσα, με τη σειρά φορητών υπολογιστών VAIOTM Tap 20 από τη Sony. Πρόκειται για μια φρέσκια προσέγγιση στους οικιακούς υπολογιστές: ένας υπολογιστής tabletop, αλλά και πολλά ακόμα.

Η σειρά φορητών υπολογιστών VAIOTM Tap 20 σχεδιάστηκε υπό την επιρροή

της αφοπλιστικής απλότητας των Windows 8, και ανοίγει συναρπαστικές νέες δυνατότητες για αλληλεπίδραση με εφαρμογές και τη συλλογή των μέσων σας.

Ο φορητός υπολογιστής VAIOTM Tap 20 λειτουργεί με μπαταρία και ταιριάζει σε κάθε σας δωμάτιο - από τις κρεβατοκάμαρες και τα παιδικά δωμάτια μέχρι την κουζίνα και τον κήπο. Ακουμπήστε τον στο τραπεζάκι του σαλονιού και αφήστε τους όλους να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη αφής. Ανοίξτε την ενσωματωμένη βάση και γείρετε το VAIO™ Tap 20 σε μία άνετη γωνία προβολής για να ξαπλώσετε και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες/ταινίες με τη λειτουργία αφής, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να διασκεδάσετε. Ή απλά τοποθετήστε τον φορητό υπολογιστή όρθιο και χρησιμοποιήστε τον ως ένα πλήρως λειτουργικό επιτραπέζιο υπολογιστή. Είναι εύκολο να δουλεύετε με έγγραφα, να σερφάρετε ή να διαβάζετε τα mail σας με το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, που παρέχονται.

Η οθόνη μεγέθους 50,8 εκ. (20”) προσφέρει καθαρές και φωτεινές εικόνες με ευρυγώνια προβολή. Η αποκρινόμενη λειτουργία multi-touch 10 σημείων επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να συμμετέχει ταυτόχρονα σε παιχνίδια με πολλούς παίκτες. Η μηχανή Mobile BRAVIA Engine 2 από τη Sony διασφαλίζει ευκρινή και φυσική προβολή ταινιών με αναλυτικές λεπτομέρειες και αβίαστες κινήσεις στην οθόνη.

Απολαύστε πλούσιο και δυνατό ήχο, που αποτελεί αποκάλυψη για τα μικρά, αδύναμα ηχεία των συνηθισμένων φορητών υπολογιστών. Τα μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία συνδυάζονται με ένα ενσωματωμένο subwoofer, που εκτινάσσει τις χαμηλές συχνότητες, για να προσφέρει συμπαγή και δυνατά μπάσα. Οι τεχνολογίες S-Force Front Surround 3D από τη Sony προσφέρουν ένα ζωντανό soundtrack που γεμίζει το χώρο – είτε παίζετε παιχνίδια, είτε παρακολουθείτε ταινίες.

Η λειτουργία ClearAudio+, χάρη στις τεχνολογίες επεξεργασίας σημάτων, που έχει αναπτύξει η ίδια η Sony, σάς προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας που είναι χαρακτηριστικό της Sony. Με μία απλή λειτουργία, θα ακούτε ήχο με απόλυτη καθαρότητα και παρουσία σε ένα ευρύ φάσμα, από βαθιά μπάσα σε καθαρά πρίμα.

Η σειρά φορητών υπολογιστών VAIOTM Tap 20 περιλαμβάνει και μερικές εφαρμογές, που έχουν βελτιωθεί για τις ισχυρές δυνατότητες multi-touch των φορητών υπολογιστών μας.

Με την εφαρμογή Family Paint, μπορούν δυο άτομα να ζωγραφίζουν, να σχεδιάζουν, να σκιτσάρουν και να μουτζουρώνουν, ταυτόχρονα, από τις δύο αντίθετες πλευρές της μεγάλης οθόνης multi-touch. Στο τέλος, και με ένα μόνο άγγιγμα, μοιραστείτε το έργο σας στο Facebook ή το Twitter. Η εφαρμογή Fingertapps Organizer κάνει παιχνιδάκι την

Keywords
Τυχαία Θέματα