H νέα σειρά WL968 της Toshiba προσφέρει 3D για όλους

11:06 2/9/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Ενισχυμένες λειτουργίες Smart TV, τέσσερα ζευγάρια γυαλιά και κομψός σχεδιασμός.

Δελτίο Τύπου

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη βελτιωμένη εκδοχή της γκάμας 3D τηλεοράσεων με τη σειρά WL968. Η οικογένεια μπορεί να συγκεντρωθεί και να απολαύσει μοναδική εμπειρία 3D χάρις το συνδυασμό παθητικής τεχνολογίας και

τα τέσσερα ζευγάρια γυαλιά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επιπλέον η δυνατότητα μετατροπής 2D περιεχομένου σε 3D συνεπάγεται ότι παλιές ταινίες και αγαπημένες εκπομπές μπορούν να πάρουν μια νέα πνοή . Η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Toshiba Places επιτρέπει στους θεατές να φέρουν τη διασκέδαση στα μέτρα τους χρησιμοποιώντας πλήθος video portals, ειδησεογραφικών υπηρεσιών και on-demand παρόχους τηλεόρασης και ταινιών. Το ενσωματωμένο Wi-Fi® σημαίνει wireless σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο. Η σειρά WL968 ταιριάζει σε οποιονδήποτε μοντέρνο χώρο χάρις τη συνδρομή του JACOB JENSEN DESIGN που αντανακλάται στη λεπτή design εμφάνιση και τη δυνατότητα να ταιριάξει σε πολλούς χώρους με τρία μεγέθη οθόνης: 139cm (55”), 119cm (47”) και 107cm (42”). Η σειρά WL968 θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του 2012 στην Ευρώπη.

 

Premium 3D χωρίς συμβιβασμούς

Η σειρά WL968 συνδυάζει την άνεση και την ευκολία στη χρήση που παρέχει η παθητική 3D τεχνολογία και τα ελαφριά γυαλιά για κινηματογραφική εμπειρία, ταχύτατη online δυνατότητα και κρυστάλλινο πλούσιο ήχο.

Τέσσερα ζευγάρια γυαλιών περιλαμβάνονται ώστε να απολαμβάνετε ταινίες, αθλητικά και παιχνίδια σε 3D από τη στιγμή που θα ανοίξετε το κουτί.

Εκτός από την Full HD ανάλυση, η τεχνολογία 400 AMR (Active Motion & Resolution) κάνει τις κινούμενες εικόνες σταθερές και έντονες και προσφέρει ενισχυμένη τηλεθέαση όταν παρακολουθείτε αθλητικά και ταινίες δράσης. Αυτά τα δύο είδη περιέχουν τις πιο έντονες σκηνές, οπότε η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας κάνει πραγματικά τη διαφορά.

 

Η Smart TV γίνεται εξυπνότερη

Ο κόσμος της online διασκέδασης αλλάζει και η σειρά WL968 δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να τον εξερευνήσουν. Οι εντυπωσιακές επιλογές του Toshiba Places, του online portal της Toshiba παρέχουν πρόσβαση σε video, ταινίες, τηλεόραση, μουσική και άλλα. Επειδή είναι απολύτως λογικό να χρησιμοποιείτε την καλύτερη οθόνη του σπιτιού, η WL968 έχει ενσωματωμένο WiDi® για να εμφανίζει εικόνες από κάθε φορητό υπολογιστή συμβατό με WiDi®. Συγχρόνως, με τη δυνατότητα διπλής οθόνης μπορείτε να επιτρέψετε στους υπόλοιπους να παρακολουθούν τηλεόραση ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε στο φορητό υπολογιστή. Το USB Video Recording* μετατρέπει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε HDD TV recorder ώστε να μπορείτε να κάνετε εγγραφή προγραμμάτων και να παρακολουθείτε μετέπειτα αυτό που θέλετε την ώρα που το θέλετε. Προσθέτοντας webcam μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβατή με το SkypeTM τηλεόρασή σας για να επικοινωνήσετε με όσους θέλετε.

Τέσσερις HDMI θύρες και δύο θύρες USB εγγυώνται πολλές επιλογές συνδέσεων. Αν αυτό δεν σας αρκεί, ο Open Br

Keywords
Τυχαία Θέματα