Need For Speed Most Wanted – Game Report

Επιστροφή στο μέλλον για το θρυλικό παιχνίδι του 2005.

Η Criterion Games έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της με τη δημιουργία του Need for Speed: Hot Pursuit, άλλα και παιχνιδιών για τη σειρά Burnout, μεταξύ των οποίων το καταπληκτικό Burnout: Paradise. Αυτό πρακτικά σημαίνει

ότι γνωρίζει καλά το πώς πρέπει να φτιάχνεται ένα racing game, κάτι που καταφέρνει να αποδείξει και με τη δημιουργία του Most Wanted. Το παιχνίδι βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε το 2005, και επαναφέρει κάποια από τα στοιχεία του.

 

ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ…

Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να περιπλανηθείς σε έναν ανοιχτό κόσμο ανακαλύπτοντας τους διάφορους αγώνες και τα events, χωρίς να σε περιορίζει στο να πηγαίνεις από αγώνα σε αγώνα. Ο βασικός κανόνας για να κερδίζεις τους αγώνες είναι ότι… δε υπάρχουν κανόνες. Η Criterion εισήγαγε αρκετά στοιχεία από τα Burnout στο παιχνίδι όπως τα γνωστά «takedowns», τα οποία όχι μόνο επιτρέπονται αλλά είναι και αναγκαία αν θες να κερδίζεις. Επίσης μπορείς να κόβεις δρόμο αλλά και να χρησιμοποιείς διάφορες ράμπες για να κερδίζεις χαμένο έδαφος ή να απομακρύνεσαι ακόμα περισσότερο από τους αντιπάλους σου. Οι συγκρούσεις παρουσιάζονται επίσης στο στιλ του Burnout, με την κάμερα να πλησιάζει και να τις δείχνει σε αργή κίνηση. Οι αγαπημένοι μας φίλοι από τα παιχνίδια της σειράς, δηλαδή οι αστυνομικοί, επιστρέφουν για να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, αλλά είπαμε: δεν υπάρχουν κανόνες. Συνεπώς, μπορείς να τους βγάλεις από τη μέση χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις. Σκοπός σου στο παιχνίδι είναι να κερδίσεις αρκετούς αγώνες ώστε να μπορέσεις μετά να αντιμετωπίσεις τους δέκα οδηγούς της Blacklist. Αν τους κερδίσεις τότε μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου βασιλιά των δρόμων.

 

MULTIPLAYER DRIVING

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί το σύστημα που εισήγαγε η Criterion με το Hot Pursuit το Autolog. Στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς αποθηκεύονταν μόνο οι καλύτεροι χρόνοι σου, τώρα το Autolog αποθηκεύει τα πάντα. Από τους γρηγορότερους γύρους μέχρι τα μεγαλύτερα άλματα και γενικά ότι χρειάζεσαι για να υπάρχει ένας ανταγωνισμός με τους φίλους σου. Μπορείς να τρέχεις σε αγώνες με την παρέα σου και να ανταγωνίζεστε για την πρώτη θέση. Τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο από το να βγάζεις τον κολλητό σου από τη μέση πέφτοντας πάνω του.

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων και τα περιβάλλοντα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα, ενώ και ο ήχος από τις μηχανές των αυτοκινήτων θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα