IKEA Uppleva: “έξυπνο” σύστημα ψυχαγωγίας από την IKEA

Περιλαμβάνει LED TV, 2.1 ηχοσύστημα και DVD/Blu-ray player.

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το περιμέναμε… Η IKEA περνάει από φέτος και στον χώρο της τεχνολογίας, κατασκευάζοντας τη δική της σειρά τηλεοράσεων –ή καλύτερα συστημάτων ψυχαγωγίας. Και λέμε σύστημα ψυχαγωγίας καθώς τo ΙΚΕΑ Uppleva δεν είναι μια απλή LED

τηλεόραση, αλλά ένα έπιπλο με ενσωματωμένη TV, DVD ή Blu-ray player και 2.1 σύστημα ήχου, με ασύρματο subwoofer.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαστάσεις και είναι κατασκευασμένη από την εταιρεία TCL (γνωστή στα μέρη μας και ως Alcatel). Διαθέτει τέσσερις θύρες HDMI, δύο θύρες USB (με ικανότητα αναπαραγωγής DivX HD) και είναι Wi-Fi ready.

Ουσιαστικά, στόχος της εταιρείας είναι να εξαφανίσει τα καλώδια απ’ το καθιστικό σου, ενσωματώνοντάς τα στο ίδιο το έπιπλο, που επιπλέον, διαθέτει χώρο και για πρόσθετα περιφερειακά –όπως για παράδειγμα παιχνιδομηχανές. Η τιμή του ΙΚΕΑ Uppleva θα ξεκινά (τουλάχιστον στη Σουηδία) γύρω στα €735, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η IKEA θα διαθέτει το προϊόν με πέντε χρόνια εγγύηση. Η διάθεση του Uppleva θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του ’12 σε Σουηδία, Ιταλία, Γαλλία, Πολωνία, Δανία, Ισπανία, Νορβηγία και Πορτογαλία και θα συνεχιστεί την άνοιξη του ’13 σε ακόμα περισσότερες χώρες. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα