HTC Zeta με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5GHz

Ξαφνικά τα laptop μας δείχνουν τόσο παλιά…

Ακόμα ένα μελλοντικό smartphone της HTC έκανε την εμφάνισή του στο δημοφιλές blog Engadget –και πρέπει να επισημάνουμε πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να παραμείνει concept και να μην κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά. Βλέπεις τα χαρακτηριστικά του HTC Zeta είναι συγκλονιστικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πηγές του Engadget, το HTC Zeta διαθέτει τετραπύρηνη

CPU της Qualcomm (APQ8064), με τον κάθε πυρήνα χρονισμένο στα 2,5GHz. Με τέτοια επεξεργαστική ισχύ, θα μπορούσε να είναι πιο ισχυρό ακόμα και απ’ τον φορητό σου υπολογιστή.

Το Zeta διαθέτει επίσης 1GB RAM, HD οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 720p και αναμένεται να τρέχει Ice Cream Sandwich –πάντα σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήστη HTC Sense της εταιρείας. Στην πίσω πλευρά του υπάρχει μια κάμερα 8MP με διπλό LED φλας και ικανότητα λήψης βίντεο 1080p, τα οποία μπορείς στη συνέχεια να αποθηκεύεις στην εσωτερική μνήμη των 32GB. Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευής είναι 109,8x60,9x9,8 χιλ. και το βάρος της 146 γραμμάρια.

Πραγματικό ή όχι, όσο "space" κι αν μας ακούγονται αυτά τα χαρακτηριστικά σήμερα, είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως στο δεύτερο μισό του 2012 θα κάνουν την εμφάνισή τους αντίστοιχα smartphones. Λόγω design, θα θέλαμε ένα απ’ αυτά να είναι το Zeta.

Keywords
Τυχαία Θέματα