HP Envy 110 e-All-in-One: ένας εκτυπωτής για το σαλόνι σου

Σύγχρονο design και μοναδικής ποιότητας εκτύπωση.

Δελτίο Τύπου

Με πρωτοποριακή, κομψή σχεδίαση, compact μέγεθος (μόλις 10.1 cm ύψος) και κορυφαία χαρακτηριστικά, ο νέος HP Envy 110 e-All-in-One αποτελεί ιδανική πρόταση εκτύπωσης για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ο HP Envy 110 e-All-in-One λειτουργεί αθόρυβα ενώ διαθέτει μια «κρυφή» θήκη χαρτιού, η οποία ανοίγει αυτόματα μόνο όταν τη χρειάζεστε.

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής επιτρέπει στο χρήστη να πραγματοποιήσει με ευκολία εργασίες, όπως εκτύπωση φωτογραφιών επαγγελματικής

ποιότητας, σάρωση, παραγωγή έγχρωμων και ασπρόμαυρων αντιγράφων, καθώς και να έχει πρόσβαση σε online περιεχόμενο[1]. Και όλα αυτά χωρίς τη χρήση PC. Επιπλέον, ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση σε eFax®, για αποστολή και λήψη φαξ χωρίς τη χρήση τηλεφωνικής γραμμής[2].

 

Εύκολη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυό σας!

Με ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και να μοιράζεστε τον HP ENVY 110 e-All-in-One με παραπάνω από έναν υπολογιστές μέσω ασύρματου δικτύου[3]. Το HP Auto Wireless Connect συνδέει αυτόματα τον εκτυπωτή στο Wi-Fi δίκτυό σας εύκολα και γρήγορα[4].

 

ePrint: Τώρα μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε[5]

Το HP ePrint mobile printing σας δίνει επιπλέον την ευελιξία να εκτυπώνετε στον HP ENVY 110 e-All-in-One από smartphones, tablets ή άλλες φορητές συσκευές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει[6]— και χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ειδικών οδηγών ή λογισμικού.

Η λύση εκτύπωσης ePrint της HP είναι μια δωρεάν υπηρεσία που χρησιμοποιεί την αποκλειστική διεύθυνση email που διαθέτει ο εκτυπωτής με τη συγκεκριμένη τεχνολογία και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να στέλνει έγγραφα απευθείας στον εκτυπωτή[7] με ένα email. Τα αρχεία αυτά μπορούν να είναι εικόνες, κείμενα, αρχεία PDF, φωτογραφίες και Microsoft Office έγγραφα. Η φιλοσοφία είναι απλή: Αν μπορείτε να το επισυνάψετε σε ένα email, μπορείτε και να το εκτυπώσετε -από οπουδήποτε.

 

Google Cloud Print

Η HP προσφέρει μια ποικιλία mobile λύσεων eprint εκτύπωσης. Ο HP ENVY 110 e-All-in-One διαθέτει την τεχνολογία ePrint και με το Google Cloud Print το μόνο που χρειάζεστε για να εκτυπώσετε είναι το cloud – ούτε οδηγοί ούτε σύνδεση με PC ούτε λογισμικό[8]. Με την τεχνολογία ePrint, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας από τον υπολογιστή, από το tablet ή το smartphone με εφαρμογές που υποστηρίζουν το Google Cloud Print, εισάγοντας απλώς τη μοναδική διεύθυνση email του ePrint εκτυπωτή της HP στον Google λογαριασμό σας.

 

Εκτυπώστε ασύρματα με το Apple® AirPrint™

Ο εκτυπωτής ENVY 110 της HP υποστηρίζει τη λύση εκτύπωσης AirPrint™ της Apple και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ασύρματα και με ευκολία από τα iPad®, iPhone® ή iPod touch® στον εκτυπωτή e-All-in-One[9].


[1] Απαιτείται σημείο ασύρματης πρόσβασης και σύνδεση του εκτυπωτή στο ίντερνετ. Οι υπηρεσίες πιθανώς να απαιτούν εγγραφή. Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών ποικίλλει ανά χώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα