WRC 2 – Game Report

H Milestone αποδεικνύει ότι μαθαίνει απ’ τα λάθη της.

Το περσινό WRC, το πρώτο επίσημο παιχνίδι του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι μετά από αρκετά χρόνια, είναι γεγονός πως δεν μας ικανοποίησε –και δεν ήμασταν οι μόνοι με αυτή την άποψη. Ακόμα και η ίδια η ομάδα της Milestone δεν έμεινε ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεις τα λάθη σου –και ακόμα πιο ωραίο να μπορείς να τα διορθώνεις, κάτι δηλαδή που προσπάθησε να κάνει και η εταιρεία

με το WRC 2.

 

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Όντας το επίσημο παιχνίδι του WRC, είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως είναι πλήρως ενημερωμένο με το πρόγραμμα, τις ομάδες και τις αλλαγές της νέας σεζόν. Ξεκινώντας τώρα απ’ το κομμάτι που έπασχε περισσότερο, δηλαδή το οπτικό, έχουμε ευχάριστα νέα: οι προσπάθειες της Milestone να κάνει τον τίτλο να δείχνει πιο σύγχρονος, απέδωσαν καρπούς. Η βελτιωμένη μηχανή γραφικών δίνει ζωή σε πιο όμορφα μοντέλα αυτοκινήτων και πιο πλούσιες, σε περιβάλλοντα αντικείμενα, διαδρομές. Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι racing που έχεις δει, είναι όμως αποδεκτό για τα σημερινά δεδομένα. Μάλιστα έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή ακόμα και στο μενού του τίτλου, με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα του WRC 2 να σου αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Τα καλύτερα γραφικά, συνοδεύονται από βελτιωμένα physics και ζημιές, που επηρεάζουν σημαντικά τις επιδόσεις σου. Ο χειρισμός του WRC 2 τείνει περισσότερο σε εξομοίωση παρά σε arcade, κάτι που σημαίνει ότι για να τερματίσεις στις πρώτες θέσεις, θα χρειαστεί να ιδρώσεις λίγο πάνω απ’ το χειριστήριό σου –κάτι όχι απαραίτητα κακό για τους οπαδούς της κατηγορίας. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε την προσθήκη ειδικών διαδρομών για συναρπαστικές one-to-one αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα