Dell Inspiron 15R Switch

Ο φορητός που προσαρμόζεται στο δικό σου, προσωπικό στιλ.

Για πρώτη φορά, ένας φορητός υπολογιστής προσαρμόζεται στο δικό σου, προσωπικό στιλ. Βλέπεις το Inspiron 15R της Dell, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις όποτε θέλεις το επάνω μέρος του και να αναδείξεις την προσωπικότητά σου, με ένα καπάκι Switch από το Design Studio της εταιρείας. Πέρα όμως από την σούπερ

εμφάνιση, στο laptop της Dell υπάρχει και ουσία…

Στο εσωτερικό του άψογης ποιότητας σώματός του, φιλοξενείται ένας επεξεργαστής Intel Core i5 δεύτερης γενιάς για ταχύτητες που θα καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ενώ το κομμάτι των γραφικών χειρίζεται επάξια η αυτόνομη NVIDA GeForce GT 525M, με 1 GB αποκλειστικής μνήμης. Παράλληλα, το 15R είναι κάτι παραπάνω από πλήρες από πλευράς συνδεσιμότητας και το λογισμικό Stage της Dell συγκεντρώνει σε ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήστη τα βίντεο, τη μουσική και τις φωτογραφίες σου, με στοιχεία social networking.

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η σειρά Inspiron Switch περιλαμβάνει εκτός απ’ το συγκεκριμένο μοντέλο, φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές δεύτερης γενιάς Core i3 και Core i7, σκληρούς δίσκους χωρητικότητας έως 640GB, μνήμη RAM έως 6 GB, καθώς και μοντέλα με οθόνη 17,3 ίντσες.

 

LED ΟΘΟΝΗ 16:9

Παρά την πολύ προσιτή του τιμή, το 15R έρχεται εφοδιασμένο με οθόνη 15,6 ιντσών LED οπίσθιου φωτισμού, ούτως ώστε να απολαμβάνεις βίντεο και ταινίες υψηλής ευκρίνειας με πολύ ρεαλιστικά χρώματα.

 

HD WEBCAM

Με δεδομένο πως η επικοινωνία μέσω βίντεο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, τα ευχάριστα νέα είναι ότι τα Inspiron Switch διαθέτουν ενσωματωμένη webcam υψηλής ευκρίνειας, με ανάλυση βίντεο 720p.

 

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

Το να αλλάξεις καπάκι στα Dell Inspiron Switch είναι μια απίστευτα απλή διαδικασία, αφού πρακτικά δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο απ’ το να πιέσεις το ειδικό σημείο, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της ένωσης της οθόνης με τη βάση του φορητού. Επιπλέον, το καπάκι εφαρμόζει πολύ σταθερά στο σώμα του υπολογιστή.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τα καπάκια Switch από το Design Studio της Dell δεν περιορίζονται στα κλασσικά –και μεταξύ μας, «πολυφορεμένα»– χρώματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά πολυάριθμα διαφορετικά σχέδια, σε αρκετά προσιτές τιμές, για να μπορείς να προσαρμόζεις πάντα τον φορητό σου στη διάθεσή σου.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ DELL NEXT BUSINESS DAY

Επειδή η εγγύηση παίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά ενός φορητού, το 15R καλύπτεται από εγγύηση Dell Next Business Day – όπως όλα τα Inspiron Switch. Κοινώς, η εταιρεία θα επισκευάσει το laptop την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα, με επίσκεψη στον χώρο σου.

 

Διάθεση Dell Hellas, 210-8129800, www.dell.gr Τιμή €599

TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής Intel Core i5-2410M, 2,3 GHzΟθόνη 15,6” LED, 1366x768 pixelsΚάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 525M 1 GBΜνήμη RAM 3GB DDR3Σκληρός δίσκος 320GB, 5400 rpmΣυνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11b/g/n, Ethern
Keywords
Τυχαία Θέματα