2012 Tech

Ποια είναι τα προϊόντα τεχνολογίας που θα φλερτάρουν επικίνδυνα με το πορτοφόλι σου τη νέα χρονιά;

 

PLAYSTATION VITA

Πότε; 22 Φεβρουαρίου

Η απάντηση της Sony στο 3DS της Nintendo μπορεί να μην διαθέτει 3D οθόνη, όμως τεχνολογικά βρίσκεται έτη φωτός μπροστά. Το Vita είναι τόσο ισχυρό

που τα γραφικά του θυμίζουν PS3 και η OLED οθόνη αφής των πέντε ιντσών (με ανάλυση 960x544 pixels) συνοδεύεται από ένα πάνελ αφής στην πίσω πλευρά του για εξελιγμένο χειρισμό. Με δεκάδες κορυφαίους τίτλους να αναπτύσσονται ήδη, η Sony φιλοδοξεί –κι όχι άδικα– να πρωταγωνιστήσει στο mobile gaming.

iPHONE 5

Πότε; Δεύτερο εξάμηνο

Μετά την αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 4S, το iPhone 5 μπορεί να κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 –αν και το πιο πιθανό είναι πως αυτό θα συμβεί κοντά στον Οκτώβρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - φήμες, το νέο iPhone θα διαθέτει (επιτέλους) μεγαλύτερη οθόνη ενώ το design του θα διαφέρει από τα iPhone 4 και 4S.

GAMETEL ANDROID CONTROLLER

Πότε; Αρχές έτους

Ζηλεύεις τα πλήκτρα χειρισμού του Xperia Play; Τη νέα χρονιά θα μπορείς να προσθέσεις πλήκτρα για gaming σε οποιαδήποτε Android συσκευή –smartphone ή tablet–, χάρη στο GameTel Android Controller. Η σύνδεση θα γίνεται μέσω Bluetooth και θα διαθέτει ειδική βάση για να τοποθετείς το smartphone σου. Δυστυχώς δεν υπάρχει αναλογικό stick, όμως η αυτονομία της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας του αγγίζει τις εννιά ώρες.

SAMSUNG GALAXY S III

Πότε; Άνοιξη

Ο διάδοχος της ναυαρχίδας των smartphones της Samsung θα πραγματοποιήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την πρώτη του εμφάνιση στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης και φήμες το θέλουν να διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και μεγάλη HD οθόνη. Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, όμως η Android κοινότητα περιμένει πολλά απ’ τη Samsung…

RECON INSTRUMENTS MOD LIVE

Πότε; Τώρα

Μια συσκευή που θα λατρέψουν οι φίλοι των χειμερινών σπορ. To Mod Live είναι πρακτικά ένας μικρός υπολογιστής βασισμένος σε Andoid 2.3, με μια εξίσου μικροσκοπική LCD οθόνη ανάλυσης 428x240 pixels, που προσαρμόζεται σε συμβατά goggles και απεικονίζει πληροφορίες όπως για παράδειγμα την ταχύτητά σου και τη γεωγραφική σου θέση, ενώ παράλληλα μπορεί να διαχειριστεί κλήσεις και γραπτά μηνύματα απ’ το smartphone σου. Το μέλλον είναι ήδη εδώ.

NOKIA LUMIA 800

Πότε; Αρχές έτους

Το πρώτο smartphone της Nokia με λειτουργικό σύστημα Windows Phone θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις αρχές της νέας χρονιάς και η εταιρεία έχει προφανώς ποντάρει πολλά σ’ αυτή την κυκλοφορία. Η μέχρι τώρα πορεία του πάντως στις ευρωπαϊκές αγορές είναι εξαιρετική –κάτι που οφείλεται στον άψογο συνδυασμό κορυφαίου hardware και εύχρηστου OS.

ULTRABOOKS

Πότε; Πρώτο τρίμηνο

Το πρώτο Ultrabook της Asus κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, όμως από τις αρχές του έτους έρχονται πολλά περισσότερα. Πρόκειται για μια

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U