BlackBerry Laguna: τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η έκδοση του «BlackBerry London» για την αμερικανική αγορά;

H RIM ανανεώνει ριζικά το λειτουργικό σύστημα BlackBerry με την έκδοση 10, όμως το software οφείλει να συνοδεύεται από hardware που να είναι ικανό να ανταγωνιστεί τους μεγάλους του αντιπάλους –στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τα Windows Phone

8. Παρότι μας χωρίζουν ακόμα μερικοί μήνες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας απ’ τις πρώτες BlackBerry 10 συσκευές για τη Verizon, με την ονομασία Laguna.

Με βάση τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά λοιπόν, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τη CDMA έκδοση του BlackBerry με κωδική ονομασία London –φωτογραφίες του οποίου έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το Laguna θα διαθέτει HD οθόνη 4,2” με ανάλυση 1280x768 pixels (δηλαδή 355 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon τελευταίας γενιάς, 1GB RAM, κάμερα 8MP με LED φλας και ικανότητα λήψης HD βίντεο 1080p και κάμερα 2MP στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο. Κατά τα άλλα, ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB επεκτείνεται με κάρτες microSD, ενώ η μπαταρία των 1800mAh είναι αποσπώμενη για εύκολη αντικατάστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα