55άρα TV με Android Ice Cream Sandwich από τη Lenovo

13:37 9/1/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Η IdeaTV K91 προτιμά την κανονική έκδοση του Android από το Google TV.

Την πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich παρουσίασε η Lenovo –δυστυχώς όμως η πρώτη γενιά της απευθύνεται μόνο στην αγορά της Κίνας. Η IdeaTV K91, λοιπόν, πρόκειται για μια 55άρα Full HD 3D τηλεόραση, που όμως

στο εσωτερικό της φιλοξενεί έναν διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.5GHz, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω καρτών SD), Wi-Fi, Ethernet και USB 2.0, δηλαδή ό, τι ακριβώς χρειάζεται για να τρέχει ομαλά Ice Cream Sandwich.

Η τηλεόραση υποστηρίζει τις cloud υπηρεσίες της Lenovo και έχει πρόσβαση σε ένα ειδικό κατάστημα εφαρμογών, αν και περίπου εκατό εφαρμογές θα βρίσκονται προεγκατεστημένες σε αυτήν. Ο χειρισμός της γίνεται μέσω ενός πάνελ αφής του ασύρματου τηλεχειριστηρίου (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν joypad), ενώ τις «αρχικές οθόνες» έχουν αντικαταστήσει το κλασσικό feed της τηλεόρασης, μια οθόνη για βίντεο streaming και μια οθόνη εφαρμογών. Τέλος, στην πρόσοψη φιλοξενείται μια κάμερα 5MP, προφανώς για κλήσεις βίντεο και «κλείδωμα» μέσω αναγνώρισης προσώπου. Ελπίζουμε μελλοντικά να βρει τον δρόμο της και για τα ευρωπαϊκά εδάφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα