Ζηλιάρης σύντροφος παραμόρφωσε με οξύ πρώην Mις Ιταλία (photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της διηγήθηκε η Τζέσικα Νοτάρο, πρώην μις Ιταλία. Η 28χρονη εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου, αρχικά με το πρόσωπό της καλυμμένο με κασκόλ, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε τη θλιβερή κατάσταση του προσώπου της εξιστορώντας τις τραγικές στιγμές που έζησε μετά από την επίθεση με οξύ που δέχτηκε από τον Χόρχε Έντσον Ταβάρες, με τον οποίο χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι.

«Με το που χωρίσαμε φρίκαρε. Ξαφνικά έγινε αφόρητα ζηλιάρης. Γνώριζε το

πρόγραμμα της δουλειάς μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Αν αργούσα δύο λεπτά γυρνώντας από τη δουλειά, μου έστελνε μήνυμα: Τι κάνεις; Γιατί είσαι ακόμα εκεί; Με ποιόν είσαι;», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι όταν αποφάσισε πια να πάει στην αστυνομία για τις απειλές που δεχόταν, εκείνος αποφάσισε να της επιτεθεί και να της ρίξει οξύ στο πρόσωπο.

«Όσο το οξύ έτρωγε το πρόσωπό μου προσευχόμουν στα γόνατα. Προσευχόμουν στο Θεό: πάρε μου την ομορφιά αλλά μην με αφήσεις τυφλή», δήλωσε η άτυχη κοπέλα που αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για πολλούς μήνες μέχρι να επουλωθούν τα εγκαύματά της. Το μόνο που της επιτρεπόταν ήταν να μιλά στους επισκέπτες μέσω ενός τζαμιού προκειμένου να αποφευχθεί και η παραμικρή πιθανότητα μόλυνσης. Μετά την επίθεση αναγκάστηκε να μείνει για αρκετούς μήνες στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου προκειμένου να επουλωθούν τα εγκαύματά της.

Πλέον, η Νοτάρο ξοδεύει περίπου 720 ευρώ το μήνα σε φάρμακα, ενώ κάθε μισή ώρα πρέπει να βάζει σταγόνες στα μάτια της.

Πρώην Μις ΙταλίαΤζέσικα Νοτάροεπίθεση με οξύεγκαύματααποκάλυψηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα