Ζήτησε να μείνει στη Μονακό ο Μπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι της Μονακό με τους μεγαλύτερους συλλόγους να διεκδικούν την υπογραφή του, αλλά τον ίδιο να «κλείνει» τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες.

Ο Μπαπέ συναντήθηκε πρόσφατα με τη διοίκηση της Μονακό εν μέσω των συνεχόμενων δημοσιευμάτων που θέλουν αρκετούς μεγάλους συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Τα ποσά που ακούγονται για ενδεχόμενη πώληση του Μπαπέ αγγίζουν τριψήφια νούμερα, ωστόσο ο ίδιος μένει προσγειωμένος. Ο 18χρονος άσος είχε τετ-α-τετ

με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ στο οποίο συζητήθηκε το μέλλον του στους Μονεγάσκους και η πιθανότητα πώλησής του το καλοκαίρι.

Σε αυτό ο Μπαπέ φέρεται να ζήτησε από τη Μονακό να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα και να μην παραχωρηθεί το καλοκαίρι καθώς θέλει να ωριμάσει ακόμα ένα χρόνο πριν κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό φυσικά αποτελεί μια εξέλιξη που βολεύει και τη Μονακό καθώς ο σύλλογος του Πριγκιπάτου είναι αρκετά πιθανό να μπορέσει να βάλει ακόμα περισσότερα χρήματα στα ταμεία του από μια πώληση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα