Ύποπτος για κλοπές γλιτώνει από αστυνομικό σκύλο αλλά τον κατασπαράζει αλιγάτορας

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας ύποπτος για κλοπές στο Barefoot Bay της Florida επιχείρησε να «σβήσει» τα ίχνη του από την αστυνομία και τον αστυνομικό σκύλο που τον κυνηγούσε μπαίνοντας σε λίμνη, αλλά σκοτώθηκε από αλιγάτορα μήκους 3,5 μέτρων, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της περιοχής.

Ο 22χρονος Matthew Riggins, επικοινώνησε με την φίλη του και της είχε πει ότι είναι στην περιοχή με στόχο να πραγματοποιήσει σειρά ληστειών με ακόμη ένα συνεργό.

Ο αστυνομικός διευθυντής

της περιοχής, σε ανακοίνωσή του είπε ότι στις 13 Νοεμβρίου δέχθηκαν μία κλήση για δύο ύποπτα άτομα που περπατούσαν πίσω από τα σπίτια, ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή τους και επιστρατεύθηκε και ένα αστυνομικό σκυλί.

Ο 22χρονος τηλεφώνησε ξανά στη φίλη του και της είπε ότι τον καταδίωκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την αστυνομία μπήκε στη λίμνη και δέχθηκε την επίθεση από τον κροκόδειλο.

Ο αστυνομικός διευθυντής μιλώντας σε τοπικό κανάλι, είπε ότι ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός με πληγές από επίθεση αλιγάτορα και πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο περιστατικό.

Ο αλιγάτορας πιάστηκε σε παγίδα που στήθηκε και του έγινε ευθανασία. Στο στομάχι του βρέθηκαν το χέρι και το πόδι του άτυχου νεαρού.

ΗΠΑαλιγάτοραςκλέφτηςΦλόρινταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα