Ξεκαρδιστικό: Το επικό σκωτσέζικο δημοσίευμα για την ορκωμοσία του Τραμπ (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ και η τελετή της ορκωμοσίας του θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου.

Αυτό βέβαια δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των Αμερικανών πολιτών και της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Το άρθρο στο Scottish Sunday Herald TV guide για την επερχόμενη ορκωμοσία του Τραμπ έγραφε τα εξής:

Μετά από πολυετή αναμονή, επιστρέφει η δημοφιλής «Ζώνη του Λυκόφωτος», μια από τις πιο φιλόδοξες, τολμηρές, δαπανηρές και διχαστικές παραγωγές στην ιστορία της.

Οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς έχουν εργαστεί και στο παρελθόν σε σενάρια τα οποία αφορούν σε παράλληλα σύμπαντα αλλά το συγκεκριμένο, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι με διαφορά το πιο φιλόδοξο τους.

Η ιστορία ξεκινά σε μια εφιαλτική εκδοχή του 2017 στην οποία ο κόσμος έχει εξαπατηθεί και έχει αναδείξει τον Τραμπ ως νικητή των εκλογών στις ΗΠΑ. Ακούγεται τραβηγμένο από τα μαλλιά, πιθανότατα είναι, αλλά όσο περνάει η ώρα φαντάζει δυνατό.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο, το πρώτο του νέου κύκλου της σειράς, θα επικεντρωθεί στην ορκωμοσία του Τραμπ και την απόγνωση που θα καταλάβει τον κόσμο εξαιτίας της. Είναι μια ζοφερή εικόνα η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικότητα αν δεν προσέξουμε..

Ντόναλντ ΤραμπδημοσίευμαΖώνη του ΛυκόφωτοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα