Βία ανηλίκων: Έρευνα για το μαχαίρι από την αστυνομία, μετά το αιματηρό περιστατικό του Ωρωπού

Στο εντοπισμό του όπλου της επίθεσης, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι διωκτικές αρχές, μετά το νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ωρωπό.

Υπενθυμίζεται ότι σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ Ωρωπού, μετά από καυγά, ένας 15χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικό του με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο αριστερό μπράτσο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο έφηβοι είχαν δώσει ραντεβού και καβγάδισαν για ένα μπουφάν.

Κάποια στιγμή,

ο 15χρονος έβγαλε μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον άλλον 15χρονο. Από το σημείο περνούσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημέρωσε σχετικά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος δράστης συνελήφθη, όπως και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στη Ριζούπολη: Στα χέρια των αρχών άνδρας ως ύποπτος για εμπρησμό σε διαμέρισμα

Ηράκλειο: Θρίλερ με εξαφάνιση 33χρονου από την Αθήνα – Οι αρχές ερευνούν αν είναι η σορός του που εντοπίστηκε στο Ηράκλειο

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Οι γυναίκες να γυρίσουν στο σπίτι και να μαζέψουν τα παιδιά» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βία, Έρευνα, Ωρωπού,via, erevna, oropou