Βγήκε από τα ρούχα του ο Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας να πει στους μαλ…ς που τον κολακεύουν να σταματήσουν (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Έξαλλος με τις επιλογές των άμεσων συνεργατών του Πρωθυπουργού, εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του Ποταμιού, καθώς όπως είπε «δεν τον προστατεύουν».

Από τι; Σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, από τα αγγλικά του που «έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό» αλλά και «από τις ενδυματολογικές του επιλογές». Πιο συγκεκριμένα από την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου φιλοξενήθηκε, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε:

«Ο Τσίπρας

δεν φοράει γραβάτα σαν άνθρωπος που επιλέγει να μην φοράει γραβάτα. Φαίνεται σαν να μην φοράει γραβάτα από αλτσχάιμερ, σαν να το έχει ξεχάσει. Αυτόν τον άνθρωπο που έτυχε να τον γνωρίσω, τον Τσίπρα, γιατί δεν τον προστατεύουν;

Γιατί δεν τον προστατεύουν από τα αγγλικά του που θα έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό επτασφράγιστο και όχι να μας τα μοστράρει. Γιατί δεν τον προστατεύουν από τις ενδυματολογικές του συνήθειες; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τον εαυτό του; Γιατί; Τόσο πολύ τον έχουν ανάγκη; Να τον κολακέψουν επειδή χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους;

Αυτούς τους γλείφτες… Να πει ο Τσίπρας σε αυτούς τους μαλ…ες που τον κολακεύουν να σταματήσουν να τον κολακεύουν, να του πουν την αλήθεια. Ότι δεν ξέρει αγγλικά, ότι δεν ξέρει να ντύνεται, να του πουν δύο-τρεις αλήθειες που τις βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τον… γυμνό βασιλιά».

Πέτρος ΤατσόπουλοςέξαλλοςπρωθυπουργόςΑλέξης ΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα