Τζιμ Κάρεϊ: Μόνο η πρώην του, Ρενέ Ζελβέγκερ, τον στηρίζει στο δράμα του

ΚΟΣΜΟΣ

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του ο Τζιμ Κάρεϊ δεν περίμενε τις τραγικές στιγμές που θα βίωνε στην πραγματικότητα. Και αναμφισβήτητα, δεν περίμενε ότι όλοι θα του γυρνούσαν την πλάτη. Όλοι εκτός από μία: την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Ρενέ Ζελβέγκερ.

Η αρχή έγινε όταν αυτοκτόνησε η σύντροφός του, Καθριόνα Γουάιτ, και από εκεί και πέρα η συνέχεια ήταν ένα τσουνάμι αρνητικών, τραγικών γεγονότων, τόσο για τη ζωή του όσο και για τη δημόσια εικόνα του.

Ο πρώην σύζυγος της Γουάιτ έκανε αγωγή στον σταρ,

αποκαλύπτοντας επιστολές αλλά και γραπτά μηνύματα της αδικοχαμένης κοπέλας, στα οποία ανέφερε ότι ο σταρ την κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως ηπατίτιδα, έρπη και χλαμύδια, ενώ παράλληλα εκείνος αντιμετώπιζε το δράμα της ψυχρά και υποτιμητικά.

Στη συνέχεια ήρθε και η αγωγή από τη μητέρα της Γουάιτ, με αποτέλεσμα ο κάποτε αγαπημένος κωμικός της Αμερικής να λαμβάνει μόνο αρνητική δημοσιότητα και όλοι οι διάσημοι φίλοι του να τον έχουν κάνει πέρα.

Εξαίρεση αποτελεί η σταρ Ρενέ Ζελβέγκερ, η οποία στο παρελθόν υπήρξε αρραβωνιασμένη μαζί του.

Πηγές από το περιβάλλον της 47ρονης ανέφεραν στο radaronline.com ότι «η Ρενέ έχει ήδη κάνει κινήσεις και τον έχει πλησιάσει. Έχουν τακτική επαφή και προσπαθεί να τον βοηθήσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Όσο ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του, ο Τζιμ ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Ο λόγος που χώρισαν ήταν ότι εκείνη φοβόταν να δεσμευτεί. Δεν πιστεύει τις κατηγορίες που του αποδίδονται».

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι η Ζελβέγκερ είναι πρόθυμη να τον στηρίξει δημόσια, αλλά ο Τζιμ Κάρεϊ της ζήτησε να μην το κάνει, τουλάχιστον για την ώρα.

Ρενέ ΖελβέγκερΤζιμ ΚάρεϊμαγωγήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα