Τρακτέρ στην ΝΔ, σε κώμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Με την κυβέρνηση της ΝΔ να βρίσκεται “περικυκλωμένη” από την ένταση και το βάθος του αγώνα των αγροτών, που “κατεβαίνουν” αύριο με τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσας για να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν για τις απώλειες που έχουν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “δίνει”… πεδίο και χρόνο(!) στην κυβερνητική αλαζονεία πέφτοντας σε …κώμα με την άγρια σύγκρουση που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες, λίγες ώρες πριν το …συνέδριο του!

Ενώ ο πρωθυπουργός προσπαθεί τώρα, όπως – όπως με το κεντρικό “επιτελείο” να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της “αγροτικής” πολιτικής του

…υπουργού του και των καθυστερήσεων, ολιγωριών της κυβέρνησης του ,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την αιφνιδιαστική, αντικαταστατική ,απόλυτα αρχηγοκεντρική πρωτοβουλία του για …ηλεκτρονικό “ερωτηματολόγιο” στα μέλη του κόμματος έριξε μια “βόμβα” που φέρνει κυριολεκτικά στα πρόθυρα διάλυσης την αξιωματική(για πόσο ακόμη…)αντιπολίτευση.

Το τεράστιο ζήτημα με τον κόσμο της αγροτικής παραγωγής δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αλλεπάλληλα μπαλώματα και… “επιτελική” διαχείριση με όρους …τροχαίας διευκόλυνσης για να μην …διαταραχθεί η εικόνα κυβερνητικής σταθερότητας και ‘πυγμής”. Τα δομικά προβλήματα στρατηγικής, ταυτότητας και πολιτικής για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επίσης δεν αντιμετωπίζονται με πρακτικές αλαζονικής, αυταρχικής επιβολής τύπου “ΙΧ ιδιοκτησίας” και γι’ αυτό προκλήθηκαν οι σοβαρές και πολλαπλές αντιδράσεις που οδήγησαν στην σημερινή κρίσιμη έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος. Ουσιαστικά ο κ.Κασελάκης αναγκάστηκε να γίνει η συνεδρίαση που ζήτησαν 17 μέλη της ΠΓ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕ ενώ το …συνέδριο αρχίζει την …Πέμπτη!

Καλύτερο “δώρο” στην κυβέρνηση που δοκιμάζεται σοβαρά αυτή την περίοδο από αγρότες,φοιτητές-πανεπιστημιακούς,νομικούς-δικηγόρους,αφαλισμένους και εργαζόμενους για υγεία, ακρίβεια δεν …γινόταν και το κατάφερε ο “αδιαμεσολάβητος” πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με τα διαλυτικά φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προσλαμβάνουν ταχύτητα “χιονοστιβάδας” η κάθοδος των τρακτέρ των αγροτών γίνεται περίπου “περίπατος” για την κυβέρνηση αν σύντομα προσθέσει ορισμένα ουσιαστικά μέτρα που χρειάζονται. Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ακραία σημερινή περιδίνηση(παρ’ ότι η επώαση της γίνεται επί μακρόν) μπορεί να επιφέρει βαρύτατες και διαλυτικές συνέπειες και να οδηγήσει σε αναδιαμόρφωση του ευρύτερου πολιτικού σκηνικού στην περιοχή της δημοκρατικής-προοδευτικής-αριστερής αντιπολίτευσης.

Τα μέλη, οι φίλοι, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μόνο την …διαλυτική πορεία δεν περίμεναν από τον νέο πρόεδρο και τα κεντρικά στελέχη, και όσοι  τους “βλέπουν” ως “εύκολους πελάτες” η “ηλεκτρονικούς ακόλουθους” των πολιτικών ..,πυροτεχνημάτων τους θα συναντήσουν την αντίθεση και την απόσταση τους ….

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Μενδώνη: «Στο Βρετανικό Μουσείο τα αριστουργήματα του Φειδία έγιναν ντεκόρ για το ντεφιλέ»

Μάρκος Χατζησάββας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι έχουν μάθει να αντιπροσωπεύουν εσαεί και παντού τα μέλη»

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: 17 από τα 23 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν έκτακτη συνεδρίαση για τις κινήσεις Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα