Τραγωδία στη Σιβηρία: Μητέρα άρπαξε τον οκτάχρονο γιο της και βούτηξε από τον 9ο όροφο

ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα στο χωριό της Omsk της Σιβηρίας, η 33χρονη Anna Ozhigova, αποφάσισε να κάνει μια πλαστική εγχείρηση στη μύτη της.

Τα αποτελέσματα της εγχείρησης δεν ήταν τα αναμενόμενα, αφού τα ρουθούνια της μύτης της διογκώθηκαν και παραμόρφωσαν τη μύτη και το πρόσωπο της.

Ο άνδρας της δεν αντέδρασε σωστά σε αυτή την αλλαγή της γυναίκας του, πειράζοντας την συνεχώς και παρομοιάζοντας την με γουρούνι.

Η Anna δεν άντεξε το bullying του συζύγου της και έφυγε από το

σπίτι μαζί με τον 8χρονο γιο της για να μείνει με τους γονείς της. Ταυτόχρονα βρήκε νέο σύντροφο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο πρώην σύντροφος της είναι ισχυρός επιχειρηματίας της περιοχής και η γυναίκα φοβόταν πως θα έχανε την επιμέλεια του παιδιού της.

Η γυναίκα φαίνεται πως δεν άντεξε την προοπτική του να χάσει το παιδί της και αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο. Είχε στην αγκαλιά της τον 8χρονο γιο της. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές άφησε ένα σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την κίνηση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ήθελα ο Gleb να μεγαλώσει χαρούμενος και ευτυχισμένος αλλά αντ’αυτού μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον γεμάτο φόβο και θυμό».

Οι γονείς της γυναίκας καθώς και ο πρώην σύζυγος της δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

ΣιβηρίαΡωσίαΑυτοκτονία ΜητέραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα