Τηλεοπτικές άδειες: Η τρίτη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ κεκλεισμένων των θυρών

MEDIA

Για σήμερα το απόγευμα ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ,

καθώς και οι εταιρείες 'Αλτερ Έγκο και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP),συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη, έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.

Ωστόσο έντονη κινητικότητα υπήρξε χθες το βράδυ όταν έγινε γνωστό πως ένας σύμβουλος της Ολομέλειας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πηγές ανέφεραν πως δεν θα υπα΄ρξει πρόβλημα καθώς υπάρχουν ήδη δύο αναπληρωματικά μέλη-σύμβουλοι, προκειμένου να καλύπτουν τα όποια κενά παρατηρούνται.

Οι προσφεύγουσες εταιρείες στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ειδικότερα, κατά των αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.

ΣτΕτηλεοπτικές άδειεςολομέλεια ΣτΕασφαλιστικά μέτρανόμος ΠαππάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα