Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε συγκέντρωση υποψηφίου δημάρχου του Ερντογάν

Ένοπλη επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) σημειώθηκε, το απόγευμα στην περιοχή Κιουτστούκτσεκμετζε, που βρίσκεται στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 22χρονη.

Η επίθεση κατά της προεκλογικής δραστηριότητας του υποψηφίου δημάρχου του Κιουτστούκτσεκμετζε, Αζίζ Γενίαϊ, έγινε με μακρύκαννο όπλο και πιστόλι, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια.

#SONDAKİKA AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz

Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Siyasilerden ise peş peşe tepkiler geldi. pic.twitter.com/YyUjd3t2Wi

— 24 TV (@yirmidorttv) February 10, 2024

Ο Μουράτ Κουρούμ, υποψήφιος του ΑΚΡ για τον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης, στον οποίο υπάγεται ο περιφερειακός δήμος του Κιουτστούκτσεκμετζε, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει: «Καταδικάζω την επίθεση που πραγματοποιήθηκε με μακρύκαννα όπλα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου δημάρχου του Κιουτστούκτσεκμετζε, Αζίζ Γενίαϊ. (…) Αυτές οι απειλές κατά της δημοκρατίας μας δεν θα μας βγάλουν ποτέ, μα ποτέ, από το δρόμο μας».

Η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το σχετικό υλικό έχει δει το φως της δημοσιότητας.



Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması yaptığı sırada uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. pic.twitter.com/3HemL8Vg4m

Green (@Greennhaber) February 10, 2024

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης:

Φρανσουάζ Μπετανκούρ: Η κληρονόμος της L’ Oréal έχασε 7 δισ. σε ένα 24ωρο

Πέθανε σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων ο μπασίστας των Jamiroquai

Βρετανία: Ο δήμαρχος του Λονδίνου ανησυχεί για «χάος» στα τρένα από τους νέους ελέγχους της Ε.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Ένοπλη, Ερντογάν,tourkia, enopli, erntogan