Το τελευταίο mail του Λούμπιτς - Ο φόβος της τύφλωσης, πιθανή αιτία για την αεροπορική τραγωδία

ΚΟΣΜΟΣ

Το τελευταίο mail που έστειλε ο Αντρέας Λούμπιτς στο γιατρό του, αποκαλύφθηκε και ίσως κρύβει την αιτία που τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη του.

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που ο Λούμπιτς, έριξε το αεροπλάνο της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, οδηγώντας στο θάνατο 149 επιβάτες και μέλη του πληρώματος της μοιραίας πτήσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Λούμπιτς έγραψε

στον γιατρό του ότι ανησυχεί πως θα χάσει την όρασή του και θα απολυθεί από την αεροπορική εταιρεία που εργαζόταν. «Φοβάμαι ότι χάνω την όρασή μου, και δεν μπορώ να βγάλω αυτή την πιθανότητα από το μυαλό μου» ανέφερε ο συγκυβερνήτης του Airbus Α320 στον γιατρό του. Επίσης του είχε αναφέρει ότι ανησυχεί πως το πρόβλημα αυτό θα του κοστίσει τη δουλειά του, επισημαίνοντας ότι εάν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τα μάτια όλα θα ήταν καλά.

Μετά το δυστύχημα είχε γίνει γνωστό ότι ο συγκυβερνήτης έπασχε από κατάθλιψη και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά χάπια για να μπορει να κοιμηθεί. Είχε επίσης αποκαλυφθεί ότι πέντε χρόνια πριν από το δυστύχημα είχε επισκεφτεί 41 διαφορετικούς γιατρούς για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη.

Λούμπιτςgermanwingsαεροπορική τραγωδίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα