Η Καλλιθέα έγινε Ελ Πάσο: Δύο τραυματίες από συμπλοκή αστυνομικών με σεσημασμένο

ΕΛΛAΔΑ

Σε Ελ Πάσο μετατράπηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, η Καλλιθέα, όταν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κλεμμένο ταξί στη συμβολή της οδού Αγίων Πάντων με τη λεωφόρο Θησέως και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος δεν σταμάτησε στον έλεγχο. Αντίθετα πάτησε γκάζι και κινήθηκε προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς στα πόδια παρά την προσπάθειά του

να τον αποφύγει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, συνάδελφος του τραυματισμένου αστυνομικού πυροβόλησε μια φορά κατά του οχήματος προκειμένου να ανακόψει την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για πληθώρα διακεκριμένων κλοπών και εμπορία ναρκωτικών (πράξεις για τις οποίες του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι).

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία ενώ το ταξί που είχε κλαπεί στις 27 Φεβρουαρίου από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΚαλλιθέααστυνομικοίσεσημασμένοςταξίΕλ ΠάσοτραυματίεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα