Τηλεθέαση στον αστερισμό των τηλεπαιχνιδιών

Τέσσερις από τις δέκα διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης καταλήφθηκαν χθες από τηλεπαιχνίδια με πρώτο και καλύτερο το «Ο τροχός της τύχης» του Star και δεύτερο, αλλά σε απόσταση «αναπνοής», το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1.

Από παρατήρηση των δεδομένων τηλεθέασης της Nielsen και συγκεκριμένα τις ώρες έναρξης και λήξης μετάδοσης των προγραμμάτων της Πέμπτης, δίδεται η αίσθηση ότι σχεδόν όλοι, όσοι παρακολουθούσαν

το τηλεπαιχνίδι του Star, με το που τελείωσε η προβολή του σαν έστρεψαν την προσοχή τους στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το επεισόδιο του οποίου άρχισε περίπου ένα τέταρτο από το φινάλε του «Τροχού της τύχης».

Αν και δεν τεκμαίρεται κάτι τέτοιο ωστόσο γίνεται αντιληπτή η δυναμική που έχουν τηλεπαιχνίδια γνώσεων.

Το Mega είδε χθες το κεντρικό δελτίο του να αποτελεί τρίτη επιλογή των τηλεθεατών στο σύνολο της ημέρας και μάλιστα με βελτιωμένη τηλεθέαση συγκριτικά με εκείνη που είχε σημειώσει την Τετάρτη.

Αειθαλές το «Είσαι το ταίρι μου» συγκέντρωσε την προσοχή 631.000 τηλεθεατών οι οποίοι το ανέδειξαν έκτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star διατηρήθηκε σε ανοδική πορεία τηλεθέασης και έφθασε στην πέμπτη του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, προσπερνώντας το «Live news».

«Μαγνήτης» τηλεθεατών η κωμική σειρά καταστάσεων «Το σόι μου» αν και σε επανάληψη, επιβεβαιώνοντας, επίσης την αντοχή της στο χρόνο και τη σχέση της με τους τηλεθεατές, βρέθηκε στην έβδομη θέση του πίνακα.

«The chase» και «5×5» αναδιαμορφώνουν μαζί με τον «Τροχό» και τον «Εκατομμυριούχο» το 40% του Top 10 της ημέρας και, ενδιάμεσα από τα δύο τηλεπαιχνίδια, η διάκριση της παλιά ελληνικής ηθογραφικής κωμωδίας «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» δείχνει την ελκυστική ικανότητα της στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Ραδιόφωνο: Αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Action24: Συνεχίζονται οι μεταδόσεις μπάσκετ της Elite league – Ανανεώθηκε η συνεργασία με την ΕΟΚ

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Mega την Πέμπτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση,tiletheasi