Τηλεθέαση σχεδόν 30% άθροισαν δύο κανάλια – Διατηρήθηκε στην κορυφή το Mega

Σε υψηλή απόδοση κινήθηκε το πρόγραμμα του Mega τη Δευτέρα, αποκομίζοντας ο σταθμός το μεγαλύτερο κομμάτι (14,8%) από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης. Ανεβασμένη ήταν και η απόδοση του ΑΝΤ1 (14%) με εξάρσεις στις ώρες μετάδοσης των εκπομπών «Ράδιο αρβύλα» και «The 2night show».

Το Star αποτέλεσε την τρίτη επιλογή των τηλεθεατών και στο καλύτερο μερίδιο συνετέλεσε η απήχηση του «Masterchef» το οποίο σε σύγκριση

με την προπερασμένη Δευτέρα το επεισόδιο ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια και κράτησε κόσμο στη συχνότητα του σταθμού αναλόγως.

Στο 11.9% διαμορφώθηκε η δυναμική του Σκάι ο οποίος είδε τις εκπομπές της πρωινομεσημεριανής ζώνης να συγκεντρώνουν περισσότερους από ότι την ίδια μέρα μια βδομάδα νωρίτερα. Το «Survivor» είδε το κοινό του να «αυγατίζει» κλιμακωτά,ι ιδίως από τα μεσάνυχτα κι έπειτα και μέχρι περίπου μισή ώρα μετά την αλλαγή της ημέρας.

Ο Alpha απέσπασε το πέμπτο σε μέγεθος μερίδιο της ημέρας και ακλούθησε η ΕΡΤ1 με 5,4%, το Open με καθοδική τάση πέρασε στην περιοχή του 3%. Για Δευτέρα το Μακεδονία TV ήταν ίσα βάρκα ίσα νερά, η ΕΡΤ3 κατάφερε μερίδιο μόλις  1,4% και η ΕΡΤ2, ως κανάλι βίντατζ για το οποίο παινεύονται στο Ραδιομέγαρο, οι προτιμήσεις που δυναμομετρήθηκαν από τη Nielsen ήταν κάτω από το 1%.

Πάντως η μεγαλύτερη μερίδια (21,9%) τηλεθεατών κατευθύνθηκε στα «Others», όπως τα χαρακτηρίζει η εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης, μεταξύ των οποίων είναι τα κανάλια τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας, η επιλογή θέασης dvd και άλλα.

Διαβάστε επίσης:

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη – Αναβάλλεται η σημερινή εκπομπή

Survivor: Τα χρήματα που παίρνουν οι «Διάσημοι» για κάθε βδομάδα παραμονής – Μέχρι και πενταψήφια ποσά στα συμβόλαια

ΕΡΤ: Σε απευθείας μετάδοση το βράδυ από το ERTFLIX η κλήρωση των ημιτελικών της Eurovision (photo/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, – Διατηρήθηκε, Mega,tiletheasi, – diatirithike, Mega