Τηλεθέαση: Με πρωτιά υποδέχθηκε το 2024 το Mega – Σαρωτικός ο Σκάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σχεδόν ισόποσα ήταν τα κομμάτια από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών την περασμένη Παρασκευή, τρεις ημέρες πριν το 2024. Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και τελικά ο ΑΝΤ1 είχε λίγο μεγαλύτερο κομμάτι από Mega, Alpha, Star, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Στο 10,5% διαμορφώθηκε το μερίδιο του

Σκάι.

Συνολικά πέντε κανάλια είχαν διψήφια μερίδια τηλεθέασης, ένδειξη διαμοιρασμού του τηλεοπτικού κοινού. Το Σάββατο η πρώτη θέση στις τηλεπροτιμήσεις εξελίχθηκε σε «μονομαχία» για δύο. «Κοντραρίστηκαν» ΑΝΤ1 και Σκάι και στο «τσακ» επικράτησε το κανάλι του Αμαρουσίου. Στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά έπειτα από καιρό το κανάλι του Φαλήρου εμφάνισε το «12» στο ακέραιο μέρος του μεριδίου του.

Για τον Σκάι ίσως δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από εκείνον με τον οποίο ολοκλήρωσε την χρονιά που πέρασε. Κατάφερε ρεκόρ τηλεθέασης (15,9%) για τη σεζόν μέχρι τώρα και άφησε μακράν πίσω του τον ανταγωνισμό.

Η πίτα τηλεθέασης της Πρωτοχρονιάς ήταν πιο «ήσυχη» καθώς αποτυπώθηκε η χαλαρή διάθεση των τηλεθεατών απέναντι στο Μέσο. Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας είχε το Mega με μέγεθος 11,4%. Μαζί με τον Alpha ήταν τα κανάλια που είχαν διψήφιο αριθμό στο ακέραιο τμήμα των μεριδίων τους.

Διαβάστε επίσης:

Attica TV: Άρης Χατζηστεφάνου και Γιάννος Περλέγκας με εκπομπές στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του σταθμού

ΕΡΤ: Διακριτική αποχώρηση στελέχους – Γιατί έφυγε

Open: Αλλαγή με σημασία στα «υψηλά» κλιμάκια του σταθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, 2024, Mega – Σαρωτικός, Σκάι, Πρωτοχρονιάς,tiletheasi, 2024, Mega – sarotikos, skai, protochronias