Τι λέει ο Καμμένος για τζιχαντιστές και το άρθρο 48 του Συντάγματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την περίπτωση να έχουν μπει στην χώρα μας τζιχαντιστές μαζί με τα κύματα προσφύγων από την Συρία μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

«Μέσα στα θύματα του ισλαμοφασισμού είναι και οι Σύριοι πρόσφυγες. Μέσα στα προσφυγικά θύματα είναι λογικό να έχουν παρεισφρήσει και ακραία στοιχεία όπως απειλούν με βίντεο που οι ίδιοι έχουν διαρρεύσει», δήλωσε ο Πάνος

Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί στα ελληνικά νησιά «έχουν πετύχει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο εκείνο που θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 48 του Συντάγματος περί καταστάσεως πολιορκίας.

«Ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι δεν θα φθάσουμε σε αυτό το σημείο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε ότι «το Σύνταγμα απαγορεύει την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για τη τήρηση της εσωτερικής σταθερότητας, εκτός και αν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας», υποστηρίζοντας όμως ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για να δούμε ίδιες εικόνες όπως αυτές που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι ή στις Βρυξέλλες.

Πάνος ΚαμμένοςτζιχαντιστέςπρόσφυγεςστρατόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα