Οι 3 πανέμορφες αδερφές που άγνωστος τους έκανε δώρα αξίας 80.000 ευρώ επειδή φωτογραφίζονται στο ίντερνετ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Λεφτά να έχουμε να ξοδεύουμε. Η νέα μόδα του διαδικτύου: Άγνωστοι κάνουν πανάκριβα δώρα σε όμορφες γυναίκες που ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο ίντερνετ.

Οι τρεις πανέμορφες αδερφές, οι οποίες στο πέρασμα τους, κάνουν τους άνδρες να χαζεύουν, δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα. Είναι απλές καθημερινές γυναίκες που αποφάσισαν να φωτογραφηθούν και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχουν όμορφα πρόσωπα, έχουν υπέροχα κορμιά με καμπύλες στα σωστά σημεία, και οι

φωτογραφίες τους έβαλαν φωτιά. Η 38χρονη Λούσι, η 26χρονη Σόφι και η 25χρονη Μπρουκ έχουν γεμίσει το κοινό τους λογαριασμό στο instagram με καυτές σέλφι και έχουν λάβει δώρα συνολικής αξίας 75.000 ευρώ.

Και πως τα παίρνουν τα δώρα; Υπάρχουν άνδρες, άγνωστοι με τις κοπέλες που απλά «ενθουσιάζονται» με τις φωτογραφίες τους και τους τα στέλνουν. Κοσμήματα, πανάκριβες τσάντες, επώνυμα συνολάκια υψηλής ραπτικής, παπούτσια, αρωματα, ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Και δεν πρόκειται απλά για μεμονωμένο συμβάν, αλλά για μια μόδα που σαρώνει σε ΗΠΑ και Αγγλία.

Οι συγκεκριμένες πάντως, 3 αδερφές δηλώνουν για όλα αυτά: «Αγαπούν τις φωτογραφίες μας και μας λένε πόσο όμορφες είμαστε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα με έναν αθώο τρόπο. Τα αγόρια μας δεν έχουν πρόβλημα με αυτό καθώς δεν υποσχόμαστε, ούτε κάνουμε κάτι σεξουαλικό με αυτούς τους άνδρες.

Το μόνο πρόβλημα των αγοριών μας είναι τι θα μας πάρουν για δώρο τα Χριστούγεννα αφού έχουμε πλέον τόσα πράγματα»

Και πως γίνεται αυτό; Μέσω του amazon όπου έχουν ανοίξει λίστα δώρων και οι επίδοξοι… θαυμαστές τους, τα αγοράζουν για εκείνες. Και δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές τους αφού μέχρι στιγμής αγγίζουν τους 100.000, οι περισσότεροι φυσικά άνδρες.

3 αδελφέςπανάκριβα δώραφωτογραφίεςInstagramHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα