Τι είπε ο Τσίπρας στον Μπουτάρη για το γραφείο του;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης είχαν ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Αντικείμενο της συνεργασίας τους και μάλιστα σε πολύ θετικό κλίμα, ήταν τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας

στο λογαριασμό του στο Twitter.

Βρισκόμαστε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Συζήτηση για τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης με το Δήμαρχο Γ. Μπουτάρη. pic.twitter.com/8i9U2iOKhf

— a.tsipras (@atsipras) Σεπτέμβριος 7, 2015

Στον χώρο της υποδοχής είχαν συγκεντρωθεί και εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του κλάδου. Εκπρόσωπός τους συνομίλησε για λίγη ώρα με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ συνάδελφοί του φώναζαν συνθήματα. Ο κ. Τσίπρας του απάντησε ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη και πρόσθεσε ότι παρότι το ΕΣΠΑ έχει καθυστερήσει, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Στη συνέχεια, ο τέως πρωθυπουργός και η συνοδεία του ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, όπου και τον περίμεναν όλοι οι αντιδήμαρχοι.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε μάλιστα, ότι ο Γ. Μπουτάρης έχει κάνει αλλαγές στη διαρρύθμιση του γραφείου του.

"Σαν κάτι να άλλαξε εδώ μέσα" σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Αλέξης ΤσίπραςΓιάννης Μπουτάρηςεκλογές 2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα