Θρίλερ με ρωσικό αεροσκάφος: Χάθηκε από τα ραντάρ – Πληροφορίες για συντριβή

ΚΟΣΜΟΣ

Η αιγυπτιακές αρχές ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα επιβατικό αεροπλάνο που μεταφέρει περισσότερους από 220 ανθρώπους λίγο μετά την απογείωσή του από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, στην Ερυθρά Θάλασσα, με προορισμό την Ρωσία, δήλωσαν πηγές της αιγυπτιακής αεροπορίας.

Το αεροπλάνο αυτό μεταφέρει κυρίως Ρώσους τουρίστες, ενώ οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι διεξάγεται σχετική έρευνα.

Πηγές της ασφάλειας στην χερσόνησο

του Σινά επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες ότι χάθηκε η επαφή με αεροπλάνο.

Σύμφωνα με το Russia Today, όπου επικαλείται πηγές από την υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, στην Αίγυπτο και τη Ρωσία το αεροσκάφος συνετρίβη στο όρος Σινά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αιγύπτιος Πρωθυπουργός Ισμαήλ Σερίφ, επιβεβαίωσε τη συντριβή.

Ωστόσο νωρίτερα ο επικεφαλής της αιγυπτιακής υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τα αεροπορικά δυστυχήματα δήλωσε ότι το αεροπλάνο με το οποίο χάθηκε η επαφή κατά το ταξίδι του προς την Ρωσία εξήλθε με ασφάλεια από τον αιγυπτιακό εναέριο χώρο και είχε επαφή με τις τουρκικές αρχές ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας.

"Η (...) ρωσική αεροπορική εταιρεία μας είπε ότι το ρωσικό αεροπλάνο με το οποίο χάσαμε την επαφή είναι ασφαλές και ότι ήρθε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας και ότι διέρχεται τώρα από τον τουρκικό εναέριο χώρο", δήλωσε ο Αϊμάν αλ Μουκάνταμ, επικεφαλής της κεντρικής αρχής της Αιγύπτου που είναι αρμόδια για τα αεροπορικά δυστυχήματα.

αεροσκάφοςρωσικό αεροσκάφοςΑίγυπτοςΡωσίαΣινάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα