Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε επιχείρηση και πυροβόλησαν γιατί τους ενοχλούσε ο… θόρυβος

Τους ενοχλούσε ο θόρυβος και αποφάσισαν να λύσουν το… πρόβλημά του με τα όπλα. Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, ένας 34χρονος, μαζί με έναν 42χρονο ζήτησαν τα «ρέστα» από εργαζόμενους σε εταιρία ανακύκλωσης μετάλλων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης

– Κιλκίς, διότι τα μηχανήματα του εργοστασίου έβγαζαν έντονο θόρυβο.

Ακολούθησε λεκτική επίθεση σε βάρος των εργαζομένων και λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες αποχώρησαν.

Το επεισόδιο ωστόσο δεν τελείωσε. Λίγη ώρα αργότερα, ο 34χρονος επέστρεψε στην επιχείρηση με ΙΧ φορτηγό και έβγαλε όπλο, το οποίο έστρεψε σε βάρος ενός εργαζομένου.

Πυροβόλησε προς τους εργαζόμενους και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τον πυροβολισμό ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Εκτός από τον 34χρονο σχηματίσθηκε δικογραφία και κατά του 42χρονου υπου τον συνόδευε, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματική βλάβης, απλής σωματικής βλάβης και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 34χρονου – ο οποίος έχει καταγωγή από την Αλβανία – 1 αεροβόλο πιστόλι, το οποίο βάλει μεταλλικά σφαιρίδια, μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και 1 γεμιστήρα, 1 μεταλλική σιδερογροθιά και 1 μαχαίρι εντός δερμάτινης θήκης

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Ληστής χτύπησε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Εργατικό ατύχημα στη Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 51χρονος από πτώση γερανού σε ναυπηγείο

Κοζάνη: Νεκρός 87χρονος από φωτιά στο σπίτι του

Keywords
Τυχαία Θέματα