«Θέλω να τα ξαναβρώ μαζί της» - Δήλωση-βόμβα του γνωστού σταρ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από φήμες, αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, διαψεύσεις και πολλά άλλα κεφάλαια (σε μια ούτως ή άλλως θυελλώδη σχέση), φαίνεται ότι τουλάχιστον η μία πλευρά είναι έτοιμη και πρόθυμη να δοκιμάσει μια δεύτερη φορά -αν του δοθεί η ευκαιρία, φυσικά.

Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος, όπως αναφέρει το περιοδικό In Touch, πληγώθηκε πολύ από τη συμπεριφορά της Αντζελίνα Τζολί κατά τη γιορτή του Χάλουγουιν, καθώς η ίδια και τα παιδιά της έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους χωρίς

να τον καλέσουν.

Το περιοδικό, ωστόσο, υπογραμμίζει ότι ο Πιτ έχει αναθερμάνει, μετά το διαζύγιό του με τη Τζολί, τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, με την οποία επικοινωνεί τακτικά και, όπως ο ίδιος παραδέχεται, τον έχει βοηθήσει να διαχειριστεί το διαζύγιο.

Μάλιστα, ο 53χρονος Πιτ φέρεται να έχει ομολογήσει σε οικεία του πρόσωπα ότι, αν και δεν θα ήθελε να μπει ανάμεσα στην 48χρονη Άνιστον και τον σύζυγό της Τζάστιν Θερού, αν το ζευγάρι χώριζε, δεν θα σκεφτόταν ούτε στιγμή να ξαναήταν μαζί της ερωτικά.

Το περιοδικό, μάλιστα, αναφέρει ότι το ζευγάρι Άνιστον-Θερού έχει κι αυτό τα προβλήματά του, με την Τζένιφερ να περνά τον περισσότερο χρόνο της στο Λος Άντζελες και τον Τζάστιν στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, η Άνιστον έχει ταχθεί 100% στο πλευρό του Πιτ στο ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών, ενώ η Τζολί επιδιώκει να τον απομακρύνει από αυτά.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Μπραντ Πιτ είχε χωρίσει την Τζένιφερ Άνιστον το 2005 για τα μάτια της Τζολί και παραμένει ερωτηματικό το βάθος της πληγής που η «προδοσία» έχει αφήσει στην και ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, αν και οι πληροφορίες λένε ότι ο Πιτ το καλοκαίρι ζήτησε ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Μπραντ ΠιτΤζένιφερ ΆνιστονΑντζελίνα ΤζολίδιαζύγιοΤζάστιν ΘερούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα