Τετ α τετ Καμμένου με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντικό τετ α τετ με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους είχε το Σαββάτο βράδυ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια του οποίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον δεύτερο πιο ισχυρό άνδρα του Λευκού Οίκου για όλα τα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», βασικό θέμα της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις που αφορούν την οικονομική κρίση και κυρίως το ζήτημα της αξιολόγησης

μαζί με την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Επίσης, έγινε αναφορά στις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην νοτιοανατολική μεσόγειο καθώς και για την κατάσταση στο Αιγαίο.

Το τετ α τετ έγινε στο ξενοδοχείο Hay Adams (απέναντι από τον Λευκό Οίκο), όπου ο κ. Πρίμπους παρέθεσε δεξίωση σε στενούς συγγενείς και φίλους. Στην δεξίωση έδωσαν το παρών ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου μαζί με επιφανείς παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο πατέρας Αλέξανδρος Καρλούτσος και ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης.

Νωρίτερα την ίδια μέρα (απόγευμα του Σαββάτου), ο Αρχιεπίσκοπος βάφτισε την σύζυγο του κ. Πρίμπους στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Πάνος ΚαμμένοςΡέινς ΠρίμπουςΗΠΑΛευκός ΟίκοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα