Τελικά ο Λάρι μετά την «έξοδο» Κάμερον, τι θα κάνει; (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Πολλοί θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο Λάρι και με το δίκιο σας. Ο Λάρι, είναι η γάτα της πρωθυπουργικής κατοικίας της Ντάουνινγκ Στρίτ και καθήκον του είναι να πιάνει ποντίκια και αρουραίους. Μάλιστα φέρει και τον ανάλογο τίτλο «chief Mouser of Dowing Street».

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον παραιτείται και ότι η Ντάουνινκγ Στρίτ πρόκειται να έχει νέα κάτοικο αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια θα είναι η τύχη του γάτου.

Με την απάντηση για το μέλλον του γάτου έδωσε εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού «είναι γάτα «δημόσιος υπάλληλος» και δεν ανήκει στους Κάμερον -θα παραμείνει».

Ο Λάρι βρέθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία το 2011, όταν τον υιοθέτησαν από το Battersea Dogs and Cats Home, ένα από τα πιο παλιά και διάσημα κέντρα διάσωσης ζώων του Ηνωμένου Βασιλείου. Τότε, ο Ντέιβιντ Κάμερον τον καλωσόρισε λέγοντας ότι θα ήταν μία «εξαιρετική προσθήκη».

Σύμφωνα με τον Guardian ο Λάρι ήταν η πρώτη γάτα που κατάφερε να παραμείνει στη Ντάουνινγκ Στριτ από το 1997, όταν και «συνταξιοδοτήθηκε» ένας άλλος ποντικοκυνηγός ο Χάμφρεϊ.

Μεγάλη ΒρετανίαγάταΝτάουνινγκ ΣτριτΝτέιβιτ ΚάμερονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα