Τείχος προστασίας των εργατικών λαϊκών συμφερόντων υπόσχεται το ΚΚΕ

«Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή δεν πρέπει να δείξει ο λαός μας στην κυβέρνηση της Ν.Δ.» είναι η πρώτη αντίδραση του ΚΚΕ για τη νέα κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, καλεί ουσιαστικά σε συστράτευση με το ΚΚΕ στους νέους αγώνες που είναι μπροστά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «απέναντι της υπάρχει μια μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ,

για να ορθωθεί τείχος προστασίας των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μέσα και κυρίως έξω από τη Βουλή, στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας».

Περαιτέρω, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα, έκανε λόγο για «ανακύκλωση προσώπων και υπουργών με γνωστές αντιλαϊκές περγαμηνές» που καλούνται «να αναλάβουν κρίσιμους ρόλους και ειδικές αποστολές». Η σύνθεση αυτή, κατά τον Περισσό, «επιβεβαιώνει την επιτάχυνση υλοποίησης της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού».

Δεν παραλείπει δε να σχολιάσει την παρουσία πρώην πασοκικών στελεχών: «Καμιά έκπληξη δεν προκαλεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «το ότι συνεχίζεται η αξιοποίηση στελεχών της “αμαρτωλής” σοσιαλδημοκρατίας, τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα για κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση». Το σίγουρο είναι, καταλήγει, «πως η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα “προσόντα” για να αναδειχτεί “χειρότερη” από όλες τις προηγούμενες».

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν κατάφερε να κατακτήσει την έδρα της Φθιώτιδας, όπως είχε βάλει στόχο με την υποψηφιότητά του στην συγκεκριμένη περιφέρεια. Έτσι από τις δύο άλλες έδρες, στις οποίες είχε θέσει υποψηφιότητα, θα κρατήσει αυτή του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, οπότε στην Α’ θεσσαλονίκης εκλέγεται βουλευτής ο Γιάννης Δελής.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντι Κάπριο, η ελληνική κυβέρνηση και η βιοποικιλότητα

Το ΠΑΣΟΚ, ο Τομά Πικετί και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Καρφιά» Αντώναρου: Σύντομα δεν θα έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τείχος, ΚΚΕ,teichos, kke