Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 22-12-2012

MEDIA

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τρίτης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Νέες συμμαχίες στη ΝΔ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Σαμαράς και Άδωνις δίνουν γραμμή για Μητσοτάκη στον β’ γύρο! Άνθρωποι του Κώστα Καραμανλή στήνουν γέφυρες με τον Τζιτζικώστα! Θα συνεχίσει η Ντόρα (η αδελφή του Κυριάκου) να στηρίζει με το ίδιο πάθος Μεϊμαράκη;».

ΕΘΝΟΣ: «Το γαλάζιο πόκερ για τον δεύτερο γύρο»

Η εφημερίδα σημειώνει: «Παρασκηνιακές κινήσεις των επιτελείων Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη για να ενισχύσουν την επιρροή

τους στο εκλογικό σώμα. Υπέρ Κυριάκου, ο Γεωργιάδης, κλειστά χαρτιά κρατά ο Τζιτζικώστας».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: « «Μυστική σύσκεψη μασόνων: Μεϊμαράκης για αρχηγός!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο εκλεκτός των «οικογενειών» της ΝΔ, αλλά και του κομματικού της μηχανισμού που έχει σαπίσει και βρίσκεται σε σαφή αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία. Είναι όμως ο εκλεκτός και της… μασονίας, όπως μάθαμε από πολύ έγκυρη πηγή μας!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πού θα κριθεί το γαλάζιο ντέρμπι»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Υπέρ της υποψηφιότητας του Κυριάκου τάχθηκε ο Άδωνις για να «εκφρασθεί συνολικά η Κεντροδεξιά». Δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του ο Τζιτζικώστας».

ΕΣΤΙΑ: «Το στοίχημα της Κεντροδεξιάς»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «Το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι αποκλειστικά αν θα αποκτήσει νέο αρχηγό και ποιος θα είναι αυτός. Αλλά αν θα κατορθώσει ν’ απαντήσει πειστικά στις προκλήσεις των καιρών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Οι πολλές αποχρώσεις της… Κεντροδεξιάς»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Ενώ τα τελικά αποτελέσματα της προεδρικής αναμέτρησης της ΝΔ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, οι μονομάχοι του δεύτερου γύρου αγωνίζονται ήδη να αποδείξουν ποιος εκφράζει την αυθεντική Κεντροδεξιά. Οι υποστηρικτές του Ευαγγ. Μεϊμαράκη κατηγορούν τον Κυρ. Μητσοτάκη για «νεοφιλελευθερισμό». Ο τελευταίος προτάσσει το δίλλημα «στασιμότητα ή ανανέωση»».

ΤΑ ΝΕΑ: «Γιατί ο Τσίπρας δεν θέλει το ΔΝΤ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Κλιμακώνει η κυβέρνηση με δηλώσεις του Τσίπρας στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, τον ανένδοτο κατά της συμμετοχής του ΔΝΤ στο τρίτο Μνημόνιο με το βλέμμα στην επόμενη φάση της διαπραγμάτευσης και στη «μητέρα όλων των μαχών», το Ασφαλιστικό».

KONTRA NEWS: «Ελέυθερες οι αναλήψεις στις τράπεζες από τον Μάρτιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι «Η εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει θετικό σοκ στην οικονομία, δίνοντας παράλληλα ώθηση στην ανάπτυξη, αφού το τραπεζικό σύστημα της χώρας θα είναι πλέον από τα ασφαλέστερα στην Ευρώπη».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Οι τράπεζες βάζουν μπροστά το νέο κύκλο αναδιάρθρωσης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η πώληση της Finansbank εγκαινιάζει τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο αναδιάρθρωσης των τραπεζικών ομίλων και αποτελεί την πιο σημαντική κίνηση αποεπένδυσης του κλάδου».

πρωτοσέλιδαεφημερίδεςπρωτοσέλιδα εφημερίδωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα