Τα 10 πιο φριχτά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Είτε από άγνοια, είτε από βίτσιο, είτε από υπερβάλλοντα ζήλο, ορισμένες φορές οι άνθρωποι εμπλέκονται σε φριχτά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

10. Τα… σιδεράκια

Κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ, το μόριο του άνδρα πληγώθηκε επανειλημμένα από τα σιδεράκια που φορούσε η παρτενέρ του.

9. Το τσιμέντο

Γιατροί αφαίρεσαν κομμάτι τσιμέντου βάρους σχεδόν 3 κιλών από τον πρωκτό ενός άνδρα, το οποίο κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο με τη βοήθεια της συντρόφου του.

8. Ο τοίχος

Διάσειση και έντονοι πονοκέφαλοι ήταν το αποτέλεσμα της ερωτικής πράξης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο άνδρας χτυπούσε έντονα το κεφάλι της παρτενέρ του στον τοίχο.

7. Σοβαρή απώλεια αίματος

Εξαιτίας ενός δονητή, μια γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρή αιμορραγία στο νοσοκομείο. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της από τον έντονο πόνο και τοαν ευτυχώς συνήλθε, κατέθεσε μήνυση στην εταιρεία κατασκευής του συγκεκριμένου δονητή.

6. Σπασμένο… πέος

Ο παλαιστής του MMA Ray Elbe, κατά τη διάρκειας μιας ερωτικής πράξης το 2012, έσπασε το μόριό του. Ο άντρας λιποθύμησε από την αιμορραγία και τον οξύ πόνο, ενώ οι γιατροί κατάφεραν και αποκατέστησαν τη βλάβη με 10 ράμματα.

5. Το… φιλί

Μια Κινέζα έχασε την ακοή της από το ένα αυτί, όταν ο παρτενέρ, της έδωσε ένα δυνατό φιλί. Ο εραστής, στην ουσία ρούφηξε με τέτοια δύναμη, που λόγω της πίεσης του αέρα, έσπασε το τύμπανό της.

4. Ακρωτηριασμός μορίου

Ελπίζοντας σε μια στύση με διάρκεια, ένας άντρας έκανε ένεση με κοκαΐνη στην ουρήθρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει γάγγραινα και να χάσει, εκτός από το μόριό του, το ένα του πόδι και 9 δάχτυλα. Τα ναρκωτικά, για την ιστορία, του χάρισαν στύση διάρκειας 3 ωρών.

3. Ικανοποιώντας το αφεντικό

Στην προσπάθειά της να… ικανοποιήσει το αφεντικό της μέσα στο αυτοκίνητό του, η γυναίκα δάγκωσε με δύναμη το μόριο του όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο το κάλεσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε βάλει η σύζυγος για να παρακολουθεί τον άπιστο άντρα της.

2. Όχι το αλυσοπρίονο στο κρεβάτι

Ένας άντρας έκοψε το αιδοίο της συντρόφου του, μετά από ένα φρικτό ατύχημα: είχε συνδέσει τον δονητή με ένα αλυσοπρίονο! Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς ανέκτησε πλήρως.

1. Μοιραία κατάληξη

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν ο σύντροφός συνέδεσε με ηλεκτρικά καλώδια τις θηλές του στήθους της. Ο άντρας, αργότερα κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣεξατυχήματαπαρτενέρHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα