Συμφορά! Πιτ και Τζολί πουλάνε το Chateau Miraval και τα μπουκάλια με κρασί που παράγει δεν θα έχουν πλέον ετικέτα Jolie – Pitt

ΚΟΣΜΟΣ

Πώς να το αντέξει ο ανθρώπινος νους; Η Τζολί και ο Πιτ πουλάνε το Chateau Miraval στη Γαλλία, το κτήμα των 1200 στρεμμάτων που είχαν αγοράσει το 2012 για 60.000.000 δολάρια

Ο χωρισμός έκανε το ζεύγος να χωρίσει και την περιουσία του και όποια από αυτή δεν μπορούσε να χωριστεί αποφάσισαν από κοινού να την πουλήσουν και να μοιραστούν τα χρήματα.

Έτσι το ζεύγος αποφάσισε να πουλήσει το περίφημο Chateau Miraval, το κτήμα των 1200 στρεμμάτων με

τους απέραντους αμπελώνες, στη νότια Γαλλία. Το κτήμα μάλιστα έβγαζε και εμφιάλωνε εκλεκτό κρασί το οποίο στην ετικέτα έγραφε Jolie – Pitt.

Το κτήμα πωλείται όπως είναι επιπλωμένο και γεμάτο αναμνήσεις φορτωμένο. Εκεί έγινε ο γάμος του ζεύγους μακριά από τα μάτια των media. Μέσα στο Chateau, εκτός από τους αμπελώνες υπάρχει μια φυσική λίμνη και ένα… δάσος.

Όπως αναφέρει το UsWeekly.com, το ζεύγος έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να βγάλουν άμεσα το κτήμα στο σφυρί προς πώληση και εάν είναι δυνατόν η τιμή εκκίνησης να είναι τα 60.000.000 δολάρια, ποσό που είχαν δαπανήσει όταν το είχαν αγοράσει.

Chateau MiravalΑντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτδιαζύγιο Τζολί Πιτκρασί Τζολί ΠιτHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα