Συγκινεί η Μπιγιονσέ: Στηρίζει καρκινοπαθή μαθήτρια (photo & video)

ΚΟΣΜΟΣ

Πολλές είναι οι φορές που έχει συνδράμει οικονομικά και που έχει παραστεί σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, ωστόσο, τα κίνητρα και οι πραγματικοί της σκοποί αμφισβητούνταν συχνά καθώς αυτές οι κινήσεις γίνονταν, συνήθως. υπό την παρουσία καμερών και μεγάλης δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Μπισιονσέ που αυτή τη φορά η 35χρονη σταρ έκανε κάτι που πραγματικά προκάλεσε τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό. Μια μαθήτρια Γυμνασίου που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στο τέταρτο στάδιο είχε ως όνειρό της να μιλήσει με τη Μπιγιονσέ.

Έτσι, οι φίλοι και συμμαθητές της δημιούργησαν το hashtag: #EBOBMEETSBEYONCE προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους φίλη να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Τελικά, το θαύμα έγινε, καθώς μόλις η Μπιγιονσέ πληροφορήθηκε την επιθυμία της μικρής αποφάσισε να εκπληρώσει το όνειρό της δίχως δεύτερη σκέψη και δισταγμό.

Ήρθε λοιπόν σε επαφή με τη μικρή μαθήτρια και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Η νεαρή κοπέλα έδειχνε ενθουσιασμένη και η διάσημη σταρ την αποχαιρέτισε με τη φράση: «Σε αγαπώ».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beybleedblue) στις Μάρ 22, 2017, 4:19μμ PDT

Μπιγιονσέάρρωστη μαθήτριακαρκίνοςσυγκινητική πράξηβοήθειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα